2024/04/19

 

KILO ĮTARIMŲ DĖL TARNYBINIŲ AUTOMOBILIŲ NAUDOJIMO

Tarnybinis UAB „Kupiškio vandenys“ automobilis „Subaru Forester“, kuriuo važinėja šios bendrovės direktorius Saulius Simanavičius, pažymėtas. Bendrovės pavadinimas yra ant abiejų priekinių šio automobilio durelių. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Kupiškis mažas miestukas. Jo gyventojai kaskart pastebi, kad biudžetinių įstaigų automobiliai zuja šen bei ten, kartais ir ne darbo metu.

Šį kartą buvo teigiama, kad UAB „Kupiškio vandenys“ direktorius važinėja tarnybiniu nežymėtu automobiliu apsipirkti, su žmona darbo metu iki namų, iki statomo namo Aukštupėnuose. Teigiama, kad taip elgėsi ir būdamas šios bendrovės inžinieriumi.

Ar tai tiesa, paklausėme paties direktoriaus, apie tarnybinių ir nuosavų automobilių naudojimo darbo metu tvarką pasiteiravome Savivaldybės.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Neturi dėl ko teisintis

Apsilankius UAB „Kupiškio vandenys“ automobilių stovėjimo aikštelėje, buvo matyti keli pažymėti šios bendrovės tarnybiniai automobiliai ir keletas nežymėtų. Ten sutiktas Abonentinės tarnybos vadovas Saulius Razgūnas sakė, kad nežymėtais nuosavais automobiliais į darbą yra atvažiavę įstaigos darbuotojai.

„Visi UAB „Kupiškio vandenys“ automobiliai pažymėti pagal reikalavimus“, – tvirtino jis.

Šios bendrovės vadovas Saulius Simanavičius, išgirdęs, kokie jam metami kaltinimai, sakė, kad nematąs reikalo teisintis.

Tarnybinis UAB „Kupiškio vandenys“ automobilis „Subaru Forester“, kuriuo važinėja šios bendrovės direktorius Saulius Simanavičius, pažymėtas.

„Turiu savo automobilį. Su valdišku transportu nesu nei per pietus į namus parvažiavęs, nei su žmona, kuri taip pat dirba, po parduotuves keliavęs darbo metu. Taip nesielgiau, nei kai dirbau inžinieriumi, nei dabar.

Jei žmonės per pietus ar po darbo valandų mato mūsų bendrovės transportą kažkur važiuojantį, tai galiu pasakyti, kad vandentiekio gedimų rajone gali pasitaikyti ir pasitaiko bet kuriuo paros metu. Minėtoje Ežerėlio gatvėje irgi turime vandentiekio ir nuotekų tinklų, kuriuos prižiūrime. Va, šiandien darbo šalinant gedimus buvo Noriūnuose“, – kalbėjo direktorius.

Plačiau skaitykite vasario 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Kiti UAB „Kupiškio vandenys“ valdiški automobiliai taip pažymėti. Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Kandidatas į merus A. Audickas, kai dirbo Kupiškio vandenų vadovu, nusipirko iš salono Honda CR-V, kurią išnuomojo Kupiškio vandenims ir pats važinėjo..Iš esmės, lizingą sumokėjo kupiškio žmonės. Niekam neužkliuvo.. Balsuokite per mero rinkimus už vagis. Kaip ir už kitą teistą, kuris girtas, dviratininką su mašina numušė. Mužikai, negali nelaižyti „ponui’ batų. Kupiškėnai- baudžiaunkų palikuonys.

Rekomenduojami video