2024/03/28

 

HOROSKOPAS VASARIO 18 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Nestokosite ūpo ieškoti nuotykių, diskutuoti, ginčytis, įrodinėti savo teisybę. Gali tekti guosti draugą ar draugę. Regis, būsite nepralenkiami draugiškais patarimais ir gebėjimu įtikinti aplinkinius.

JAUTIS. Ši diena gali būti kupina įtampos, galbūt susidursite su neįprastais įvykiais. Kažkas gali sutrikdyti jūsų pasirengtą planą. Su užsieniečiu užmegztas ryšys gali būti reikšmingas ateityje.

DVYNIAI. Ši diena palankesnė mokslui, dvasiniams ieškojimams nei buitinei ar praktinei veiklai. Verta gilintis į įvairias paslaptis, rimtai patyrinėti dominančią sritį, susikoncentruoti į problemą, kad rastumėte teisingą atsakymą.

VĖŽYS. Šiandien nestigs dėmesio ir bendravimo. Galite būti viliojami į romantiškas ar nauda dvelkiančias avantiūras. Atsakingiau rinkitės pramogas bei kompanionus.

LIŪTAS. Nusimato tam tikri debatai, tikriausiai dėl pinigų ir santykių. Regis, patirsite spaudimą, jei turite įsipareigojimų ir juos vilkinate. Verčiau venkite kontaktų su priešiškai nusiteikusiais pašnekovais.

MERGELĖ. Šiandien rūpinkitės ne tik išvaizda, bet ir sveikata, higiena. Užsiimkite mėgstama veikla, kurkite, meistraukite, gausinkite savo žinių bagažą. Daug dėmesio skirkite vaikams.

SVARSTYKLĖS. Ši diena žada meilės arba kitokias pagundas. Galbūt paaiškės, kad žmogus, kurį vadinote draugu ar gerbėju, turi kitokių interesų, nei anksčiau manėte.

SKORPIONAS. Jums nesinorės gilintis į artimų žmonių baimes, kaprizus, todėl tai gali šiek tiek erzinti. Labiau trokšite malonumų, meilės, aistros arba tiesiog deramo komforto poilsiui savaitgalį.

ŠAULYS. Ši diena parodys, kas buvo teisus, o kas tik įsivaizdavo toks esąs. Jei pralaimėsite, mokėkite tai pripažinti ir pasidžiaukite varžovo sėkme. Jeigu laimėsite, nesipūskite.

OŽIARAGIS. Galite pasižymėti racionalumu, pragmatiškumu. Galbūt pasipildys piniginė arba pavyks sutaupyti įsigyjant nemažos vertės daiktą, ką nors imant nuomai ar pan.

VANDENIS. Kai kurie reikalai, pasimatymai gali pasisukti kiek netikėta linkme. Gali išryškėti anksčiau įtartas slaptas ketinimas. Pasistenkite atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe.

ŽUVYS. Mėgautis savaitgaliu jums gali trukdyti nekokia savijauta. Apsnūdę, apsvaigę ar sirgdami nesėskite prie vairo, nes jūsų reakcija bus nepakankamai gera.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video