2024/04/25

 

HOROSKOPAS VASARIO 17 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Nors iki savaitgalio liko viena diena, jūs tebejausite nemenką darbų, pareigų krūvį. Nuotaiką gali pataisyti mėgstamas užsiėmimas, dominančios diskusijos.

JAUTIS. Jums labai norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos, aplankyti parodą, kultūrinį renginį ar kt. Galbūt kur nors toliau vyksite, jei tik turite tam galimybių. Džiaugsmo suteiks meilės reikalai, dominančio asmens dėmesys.

DVYNIAI. Gali apsėsti nepigių malonumų troškimas. Didelių poreikių turės ir jūsų vaikai, mylimas žmogus. Regis, nemaža pinigų suma „išgaruos“ iš kišenės. Bus smagu susitikti su bendraminčiais.

VĖŽYS. Regis, diena bus stimuliuojanti, teks nemažai bendrauti, aiškintis meilės santykius, o gal ir kalbėti apie bendros ateities galimybes. Sulauksite neblogų pasiūlymų.

LIŪTAS. Regis, šiandien noriai žvilgčiosite į veidrodį ir džiaugsitės išmėginę įvaizdžio naujovę. Kita vertus, galite jausti įtampą dėl neatliktų darbų ar šaltoko partnerio elgesio ir pan.

MERGELĖ. Šiandien galite lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Tikriausiai jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems apie save priminsite. Turėtumėte pasijusti geidžiami, mylimi.

SVARSTYKLĖS. Jeigu norite harmoningo mikroklimato namuose, pasistenkite valdyti savo emocijas, neleiskite joms įsiaudrinti. Skleiskite meilę ir supratingumą, o ne įtampą.

SKORPIONAS. Šią dieną galite nesunkiai paversti meilės ir solidarumo diena. Aplinkiniai už tai bus dėkingi. Galima miela pažintis, netolima kelionė. Kils neblogų idėjų, rasite ką jomis suintriguoti.

ŠAULYS. Pravartu siekti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove, verslo reikalais. Šiandien lengva susižavėti moderniais daiktais ir idėjomis. Tai gali paskatinti jus realizuoti save kūrybiškai arba kažką įsigyti.

OŽIARAGIS. Jūsų širdyje sustiprės meilės vibracijos. Visgi romantiniuose reikaluose būkite itin kantrūs ir sumanūs. Tikėtinas aistringas pasimatymas ir stiprėjantis ryšys.

VANDENIS. Jei būsite tolerantiški ir nuoširdūs, išvengsite nesusipratimų. Diena turėtų būti rami. Galbūt sugebėsite pasimėgauti nedideliais gyvenimo malonumais. Jeigu užplūs meninis įkvėpimas, nelaukite, kol jis išgaruos be pėdsakų.

ŽUVYS. Diena bus šauni, jei praleisite ją su širdžiai mielais draugais, artimaisiais. Mažiau kalbėkite apie pinigus ir kasdieninius rūpesčius ir daugiau klausykitės kitų žmonių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video