2024/04/25

 

HOROSKOPAS VASARIO 15 D.

Unsplash nuotrauka

Vasario 15-oji – Tarptautinė vėžiu sergančių vaikų diena.

Tarptautinė vėžiu sergančių vaikų diena minima nuo 2002 m. Ją minėtina diena paskelbė Tarptautinė tėvų, kurių vaikai serga vėžiu, organizacijų konfederacija (ICCCPO) 2001 m. rugsėjį Liuksemburge. ICCCPO įsteigta 1994 m. Ispanijoje. Organizacijos tikslas – surinkti lėšų gydyti neturtingų tėvų vaikams.

HOROSKOPAS vasario 15 d.

AVINAS. Įprasta aplinka, kasdienybė gali erzinti. Geriau jausitės, jeigu galėsite atidėti nuobodžius darbus atidėti ir užsiimti tuo, kas jus domina. Visgi galite jausti kitų žmonių, kolektyvo spaudimą daryti tai, ką reikia, o ne tai, ko norisi.

JAUTIS. Šiandien jums būtinai norėsis ką nors pakeisti – aplinką, partnerį arba darbą. Jei tai nėra rimtai apgalvota, mėginkite pasitenkinti baldų perstumdymu ar šukuosenos pakeitimu.

DVYNIAI. Gana aktyvi ir produktyvi diena, nors gali pasitaikyti keistų nesusipratimų, veidmainystės, nesusikalbėjimo su aplinkiniais. Dar blogiau, jeigu nepritarimas bus nebylus, o tuo metu bus elgiamasi tarsi pritariant.

VĖŽYS. Šiandien galite pasielgti šiek tiek neapdairiai. Turėtumėte būti santūresni, mažiau viešinti savo asmeninį požiūrį, realiau vertinti situaciją. Be to, nemėtykite kur papuola telefono, piniginės, raktų, dokumentų.

LIŪTAS. Šiandien gali tęstis romantiškas pakilimas, kūrybinis įkvėpimas. Būsite linkę sau leisti kiek daugiau malonumų. Nepameskite galvos dėl abejotino nuotykio, nes grįžimas į realybę bus lyg šaltas dušas. Labiau rūpinkitės vaikais, o ne savo poreikiais.

MERGELĖ. Nusimato atsakingumo reikalaujančių reikalų, bendrausite su žmonėmis iš jūsų praeities. Regis, liūdins nerealizuotos ambicijos. Galite nuspręsti tvirtai laikytis dietos ar šiaip kažką koreguoti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien pasitaikys visko: ir malonių šypsenų, ir nejaukių nesusipratimų. Verčiau nesisavinkite svetimų minčių, idėjų ir nesipuikuokite jomis lyg savomis. Tinkamai, atsakingai tenkinkite vaikų poreikius.

SKORPIONAS. Šiandien suksite galvą, kaip stabilizuoti padėtį, kad būtų saugu ir fiziškai, ir finansiškai, o meilė tik stiprėtų ir džiugintų. Vieni jūsų norai pildysis, kiti pareikalaus ilgalaikių pastangų.

ŠAULYS. Kur eisite, visur lydės vidinė įtampa. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, ir nesijauskite kalti, kad negalite visiems įtikti. Su informacija elkitės ypač atsakingai.

OŽIARAGIS. Šiandien derėtų daugiau pabūti vieniems, pasigilinti į subtilius dalykus, meną, žmogiškos psichologijos paslaptis. Kuo būsite santūresni ir paslaptingesni, tuo mažiau problemų prisidarysite. Saugokite sveikatą, nes gali paūmėti lėtinė liga.

VANDENIS. Šiandieniniai rūpesčiai gali būti susiję su neatliktais darbais, politika ar pasirinkimu, atsakomybe ar kt. Būkite atsargūs ko nors prašydami ar įsipareigodami.

ŽUVYS. Šiandien įsiklausykite į smulkmenas – jos gali pasirodyti reikšmingos. Regis, būsite nusiteikę rimtai savianalizei bei savikritikai. Vykite šalin slogias nuotaikas. Jūs galite daugiau, nei šiuo metu jums atrodo. Saugokite sveikatą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video