2024/04/25

 

ĮSIMYLĖJUSIŲJŲ DIENĄ NUSITEIKITE ROMANTIKAI

Unsplash nuotrauka

Vasario 14-oji – šv. Valentino – Įsimylėjusiųjų diena; Tarptautinė Darvino diena; Tarptautinė knygų dovanojimo diena.

Pasakojama, kad III a. Romoje gyveno vyskupas Valentinas, padėjęs mylimiesiems.

Tuometis Romos imperatorius Klaudijus II siekė suburti kuo didesnę kariuomenę, kad jie gintų imperiją.

Kad savo tikslą pasiektų, jis netgi buvo išleidęs įsakymą, laikinai draudžiantį tuoktis, nes manė, kad šeimos vyras negali būti geras karys, mat jam svarbesnė jo šeima.

Vyskupas Valentinas išklausydavo mylinčių žmonių išpažintis ir prašymus slapčia juos sutuokti.

Vyskupas Valentinas imperatoriaus Klaudijaus įsakymu buvo nužudytas Romoje 268 ar 273 metų vasario 14 dieną, jo palaikai buvo pervežti į gimtąjį miestą Ternį, Umbrijos srityje, ant jo kapo pastatyta bazilika.

Po kurio laiko Valentinas paskelbtas šventuoju.

HOROSKOPAS vasario 14 d.

AVINAS. Būsite nusiteikę nekasdieniškiems užsiėmimams, romantikai, gurmaniškiems pasmaguriavimams. Jeigu suplanavote šiandien kažką aplankyti, pamatyti, tai turėtų pavykti.

JAUTIS. Ši diena žadins romantiškus jausmus, geismus ir ūpą išlaidauti. Sulauksite komplimentų, sveikinimų bei patys jų negailėsite. Gali užsimegzti žavi, nesavanaudiška draugystė.

DVYNIAI. Šiandien viską lems tarpusavio santykiai. Galbūt kažko ypatingo tikėsitės iš meilės partnerio arba jis iš jūsų. Bus sunku realizuoti viltis, jeigu jos nerealios. Būkite optimistai, bet kartu ir realistai.

VĖŽYS. Pajusite išorinio atsinaujinimo ir vidinio tobulėjimo poreikį. Tikriausiai kils ūpas apsilankyti sporto klube arba grožio salone, keisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, avalynės ar kosmetikos. Domėsitės kelionių pasiūlymais.

LIŪTAS. Atsiras progų susitaikyti su mylimais, brangiais asmenimis, pademonstruoti dosnumą, iškalbą, humoro jausmą, talentus. Vaikai atneš dar daugiau džiaugsmo, meilės. Galimas smagus renginys, flirtas.

MERGELĖ. Sulauksite dėmesio, komplimentų, kartu ir patys kitus nudžiuginsite. Įvyks arba bus planuojamas širdžiai artimų žmonių susitikimas. Noriai bruzdėsite savo virtuvėje, šiltai bendrausite su šeimos nariais bei tais, kurie panorės jus pamatyti, pasveikinti.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena pasimatymui, bendravimui su giminėmis, draugais. Gali būti įdomu, šurmulinga, turėsite kur pasireikšti. Regis, sulauksite komplimentų dėl įvaizdžio, galbūt pamatysite pavyzdį, naujovę, kuria norėtumėte sekti dailindami save.

SKORPIONAS. Diena bus produktyvi. Galite šį tą nuveikti savo materialinės gerovės ir artimųjų labui. Regis, būsite dosnūs tiems, kuriuos mylite. Galite sulaukti malonaus siurprizo.

ŠAULYS. Būsite jautrūs, emocionalūs, nardysite po prisiminimus, jausite ilgesį ar nerimą dėl kai kurių artimųjų. Jums reikia pailsėti ir pabendrauti su tokiais žmonėmis, kurie galėtų praskaidrinti nuotaiką savo skleidžiama šiluma, meile.

OŽIARAGIS. Diena praeis ramiai. Pajusite atsipalaidavimo poreikį, geriau jausitės vienumoje arba pasirinkę intymią romantiką dviese. Aktyvus bendravimas, šurmulys bus nepageidaujamas.

VANDENIS. Regis, savo energija, aktyvumu šiandien būsite kompanijos siela. Draugiški pokalbiai prie kavos puodelio su skanėstu suteiks didesnį bendrystės jausmą. Nepagailėkite romantiškos dovanėlės mylimam žmogui.

ŽUVYS. Gyvenimas atrodys spalvingesnis ir malonesnis, jeigu sulauksite pozityvaus atsako į savo jausmus, kūrybinių pastangų įvertinimo, komplimentų ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video