2024/04/20

 

HOROSKOPAS VASARIO 12 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Galite pasinerti į apmąstymus apie gyvenimo išbandymus, įvairius sunkumus, psichologines problemas. Šios dienos suteiktą įžvalgą stenkitės panaudoti savo ir kitų labui.

JAUTIS. Šiandien prioritetą teikite partnerystei, bendrystei su kitais žmonėmis. Netinkamu elgesiu rizikuotumėte sugadinti santykius su žmogumi, kuris jums artimas ir reikalingas. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Šiandien galite nemažai nuveikti ūkyje, namuose. Noriai gilinsitės į kitų žmonių problemas. Tikriausiai neklysite galvodami apie savo arba partnerio, vaikų perspektyvas, sveikatos būklę.

VĖŽYS. Ši diena skatins sportuoti, kurti, keliauti, bet kartu norėsis leisti laisvalaikį kartu su dominančiu žmogumi. Regis, būsite linkę elgtis labai aktyviai, kad tik gautumėte, ko norite.

LIŪTAS. Šiandien gana aktyviai bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Jums reikia asmeninės erdvės ir laisvos saviraiškos, kitaip daugės nepasitenkinimo supančia aplinka ar nustatytomis taisyklėmis, įpareigojimais.

MERGELĖ. Jeigu planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais ar giminaičiais, tam ši diena tinkama, tačiau nevakarokite iki vėlumos. Kuo vėliau kažkur vyksite, tuo nesaugiau bus kelyje.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien leisite sau paišlaidauti grožio, komforto prekėms, sveikatos profilaktikai. Jeigu negaluojate, galite gauti naudingą patarimą, kaip pagerinti savijautą.

SKORPIONAS. Šiandien, regis, neblogai susivoksite vidiniuose sielos labirintuose. Galimas intriguojantis pasiūlymas. Visgi nepulkite jo priimti neįvertinę visų keliamų sąlygų ir savo galimybių.

ŠAULYS. Ši diena žada nekasdieniškų susitikimų, bet ne visi jie džiugins. Slapta avantiūra gali iškilti į viešumą. Verčiau venkite kontaktų su tais, kurių nemėgstate.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien jums niekas nesutrukdys susitikti su draugais, bendraminčiais, sudalyvauti renginyje ar pan. Sugebėsite padaryti įspūdį pašnekovams ir klausytojams.

VANDENIS. Net jei nelabai domitės politika, viešuoju visuomenės gyvenimu, šiandien jus turbūt įtrauks šios temos bei aktualijos. Neigiamų emocijų patirsite mažiau, jei patys jaučiatės patogiai savo aplinkoje.

ŽUVYS. Domins mokslo teorijos arba tolimos kelionės. Tuo tikslu turbūt aktyviai naršysite po internetą. Visgi gali paaiškėti, kad nepavyks sklandžiai realizuoti numatyto plano.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video