2024/04/26

 

HOROSKOPAS VASARIO 10 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandieniniai pasiūlymai bus pagrįsti pasvertais ketinimais ir apskaičiavimais. Vertindami savo finansinį ir psichologinį saugumą, nepamirškite, kad ir kitiems tai svarbu. Veikite atsakingai, būkite korektiški.

JAUTIS. Jūs turite galios pagerinti situaciją šeimoje ir darbe, išspręsti neaiškumus, susitarti dėl ateities planų, kvalifikacijos kėlimo ar stažuotės. Galite kažkur išvykti dėl svarbaus reikalo, susijusio su darbu, mokslu ar sveikata.

DVYNIAI. Aplinkiniai, vaikai šiandien galės pasidžiaugti dosnesniu jūsų dėmesiu. Demonstruosite talentus arba juos puoselėsite kituose, skatinsite vaikų saviraišką, ūpą sportuoti ir pan. 

VĖŽYS. Nors ši diena bus emociškai nelengva dėl keliamų didelių reikalavimų, oponentų priekabumo, tačiau gali pasitaikyti ir džiuginančių įvykių. Galbūt sulauksite kvietimo į pasimatymą, renginį.

LIŪTAS. Gana gera diena veiklai, susijusiai su mokslu, reklama, žiniasklaida, vadyba, prekyba, gyventojų aptarnavimu, įdarbinimu ir pan. Regis, papilnės piniginė arba bus sudarytas naudingas sandoris, įsigysite kokybišką prekę.

MERGELĖ. Rami, produktyvi diena. Pasiteisins pastangos užsidirbti, pagerinti verslo reikalus arba įsigyti norimą daiktą. Galbūt maloniai nustebinsite patinkantį žmogų, paskirdami jam pasimatymą, pasiūlydami pagalbą ar kt.

SVARSTYKLĖS. Jus valdys emocijos, pavydas, tačiau, pasiekęs piką, stimulas elgtis destruktyviai turėtų mažėti. Jeigu sirgote ar sergate, savijauta pradės gerėti. Saugokite save ir kitus. Su kitais elkitės taip, kaip norėtumėte, kad su jumis elgtųsi.

SKORPIONAS. Gera diena socialinei, meninei, medicininei, protinei, detektyvinei veiklai. Parašykite žinutę asmeniui, su kuriuo norėtumėte išsiaiškinti nesusipratimus, atskleisti tai, ką anksčiau slėpėte.

ŠAULYS. Galite patekti į visuomeninių ar politinių įvykių sūkurį, pasižymėti kolektyve. Kai kas gali pasiūlyti bendrą akciją, draugystę, o gal ir materialinę paramą. Regis, susitiksite su senais draugais, pažįstamais.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę rimtai dirbti, vadovauti, demonstruoti kompetenciją ir profesionalumą. Svarbu, kad būtumėte diplomatiški ir kantrūs su tais, kurie turi daugiau valdžios bei įtakos nei jūs.

VANDENIS. Šiandien seksis intelektinis darbas, tyrimai, reikalaujantys įsigilinimo. Galite sulaukti svarbių žinių iš užsienio. Žmogus, kuriuo domitės, regis, sureaguos į jūsų žinutes. Visgi to nesureikšminkite.

ŽUVYS. Šiandien pravartu aiškintis draudimo, investicijų klausimus. Regis, sustiprėjęs erotinis interesas neleis pamiršti meilės pagundų. Norėsis slaptų nuotykių, būsite nusiteikę išlaidauti.

ELTA

Daugiau: Wow Shop

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video