2024/03/29

 

HOROSKOPAS VASARIO 6 D.

Unsplash nuotrauka

Vasario 6-oji – Tarptautinė nulinės tolerancijos moterų lytinių organų žalojimui diena.

Vasario 6 d. Jungtinių Tautų sprendimu minima Tarptautinė nulinės tolerancijos moterų lytinių organų žalojimui diena. Moterų lytinių organų žalojimas (arba apipjaustymas) yra viena iš žiauriausių moterų diskriminacijos ir žmogaus teisių pažeidimo forma. Kasmet pasaulyje apipjaustoma apie 3 mln. moterų ir mergaičių.

HOROSKOPAS vasario 6 d.

AVINAS. Jeigu teks spręsti vaikų problemas, ne iš karto suprasite, koks metodas naudingiausias. Pasistenkite, kad jūsų argumentai skambėtų įtikinamai, bei girdėkite kitus.

JAUTIS. Jeigu turėsite galimybę, iš pat ryto pasirūpinkite, kad jūsų namai būtų tvarkingi, o namiškiai – saugūs. Verta planuoti dalykinės veiklos arba asmeninio gyvenimo permainas.

DVYNIAI. Šiandien nesistenkite pasilengvinti sau mokslo ar darbo naštos, išsisukti nuo įsipareigojimų. Dėl įtemptų pastangų ir aktyvaus komunikavimo vėliau nesigailėsite.

VĖŽYS. Šiandien jums turėtų neblogai sektis tiek darbe ir versle, tiek santykiuose su žmonėmis. Regis, nesunkiai prisitrauksite naujų gerbėjų. Galbūt kils ūpas pasinerti į kūrybos gelmes arba meilės jausmus.

LIŪTAS. Turėsite gana daug darbo, įtemptų pokalbių ir kitokių rūpesčių. Konkurentai nesibodės kaišioti pagalius į ratus. Visgi vėliau visus jūsų vargus atpirks pasiektas norimas rezultatas.

MERGELĖ. Pasitaikys nesklandumų tvarkant praktinius ir kitokius reikalus. Visgi galite sulaukti pagalbos, labdaros, atjautos ar kitų likimo malonių. Galite sudalyvauti bohemiškame arba labdaringame renginyje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien negalėsite skųstis dėmesio stoka. Nusimato kolektyvinis renginys, netikėti susitikimai, įdomūs pokalbiai ir pasiūlymai. Patirsite augantį susidomėjimą jumis.

SKORPIONAS. Šiandien jums itin rūpės statuso bei gerovės klausimai. Labai atsakingai ir atidžiai vykdykite dalykines, verslo užduotis, nes suklydę sulauksite rimtų priekaištų.

ŠAULYS. Šiandien galite sulaukti svarbių žinių iš užsienio, oficialios institucijos ar pan. Galbūt sublizgėsite intelektinėje veikloje, moksle. Bus daug kalbų, išgirsite įvairių naujienų.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto turėsite finansinių, materialinių rūpesčių. Gali tekti aiškintis dėl nedidelių nuostolių ar nepriemokų. Vakare nuotaiką gali praskaidrinti draugiškas pabendravimas.

VANDENIS. Viskas turėtų klostytis gana palankiai, ypač jei piniginė netuščia, užimate solidžią padėtį ar pan. Kitu atveju turėsite susitaikyti su mintimi, kad privalote prisitaikyti prie situacijos ir šiek tiek palūkėti arba dar labiau pasistengti.

ŽUVYS. Darbe sulauksite naujienų – tiek gerų, tiek nelabai. Tarkitės dėl įsidarbinimo, darbo sąlygų, mokėjimų, atsiskaitymų, o jei aktualu – dėl reabilitacijos, kitų medicininių reikalų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video