2024/04/18

 

GERAI APGALVOKITE SAVO VEIKSMUS

Unsplash nuotrauka

Sausio 26 d. horoskopas

AVINAS. Šiandien didelę vertę turės kūrybinis įkvėpimas, intelektualumas, komunikabilumas. Regis, išmoksite kažko naujo. Deja, meilės fronte lengva pralaimėti. Kuo didesnį spaudimą darysite, tuo labiau dominantis asmuo nuo jūsų slėpsis.

JAUTIS. Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jums reikia pailsėti ir geriau suvokti situaciją. Derėtų rimčiau įvertinti santykius su kitais žmonėmis, ypač menkai pažįstamais.

DVYNIAI. Šiandien nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Galite sužinoti įdomių dalykų. Regis, tai jums palengvins užduotį sudaryti sutartį, išspręsti organizacinius klausimus, sutelkti bendraminčius.

VĖŽYS. Šiandien kalbos daugiausia suksis apie politiką, pareigas, viešus asmenis. Net ir vakare niekaip negalėsite atitrūkti nuo minčių apie tai. Arba vis iš naujo analizuosite savo partnerio elgesį, jo motyvus.

LIŪTAS. Galimi kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, politikais, užsieniečiais. Nuo pademonstruotos kompetencijos priklauso jūsų autoritetas. Galbūt aptarsite numatomą kelionę, konferenciją.

MERGELĖ. Tikriausiai ši diena primins, kad kai kurių planų įgyvendinimas priklauso nuo jūsų finansinių galimybių. Gali būti, kad pajusite permainų poveikį ar pasekmes. Regis, tarsi savaime mokysitės naujų dalykų.

SVARSTYKLĖS. Šiandieninis bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis bus malonesnis, jeigu nuoširdžiai domėsitės aptariama tema ir tų žmonių išgyvenimais. Labiau palaikykite savo partnerį.

SKORPIONAS. Labai svarbu pasitikėti savimi ir pasikliauti patirtimi, jeigu bandote formuoti pradinius žingsnius reikalo, kurio ketinate imtis artimiausiu metu. Galite išbandyti naują metodiką, pasinaudoti naujoviška paslauga ar pan.

ŠAULYS. Regis, sudomins nauja veikla, siūlomas projektas ar informacija. Jeigu leis piniginė, galite prašmatniai praleisti laisvalaikį su patraukliais jums žmonėmis, vaikais.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien apsiribosite asmeniniais interesais, įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors galite būti suplanavę įdomesnių dalykų. Veikiausiai smagesni planai nusikels į savaitgalį.

VANDENIS. Šiandien turėsite reikalų su žiniasklaida, galbūt teisite ar imsite interviu, ką nors propaguosite, reklamuosite. Pravartu įsiklausyti į patyrusių žmonių patarimus bei užuominas, skambančias „tarp eilučių“.

ŽUVYS. Regis, šiandien be pastangų viskas klostysis taip, kaip suplanuota. Vidinio ir išorinio komforto neturėtų pritrūkti. Svarbu rasti laiko sau ir artimiems žmonėms, mėgstamam hobiui.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video