2024/04/19

 

ILSĖTIS NEBUS KADA

Unsplash nuotrauka

Sausio 24 d. horoskopas

AVINAS. Norėsis atsipalaiduoti, nieko neveikti, tačiau to padaryti, regis, nepavyks – atsiras įvairių reikalų. Branginkite kitų žmonių jausmus, bet kartu gerbkite ir save.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti gana įdomi. Jus prisimins draugai, galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos arba rimtų pažadų. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus irgi įpareigos.

DVYNIAI. Būsite gana darbštūs, objektyviai mąstantys, organizuoti, bet kartu stengsitės aprėpti daugiau, nei yra įmanoma. Galite sulaukti raginimo dėl kažko apsispręsti, imtis neatidėliotinų reformų, pradėti mokymus, inicijuoti projektą ar pan.

VĖŽYS. Galite sulaukti žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, užsieniu, tarptautiniu projektu, mainų programos studijomis ar kt. Palaikymo galite tikėtis iš nepažįstamų žmonių, specialistų.

LIŪTAS. Būsite gana gerai vertinami, bet turbūt norėsite dar daugiau naudos, pagarbos bei meilės. Tikriausiai sulauksite finansinio ar kitokio pasiūlymo. Jei balansavote ant pavojingos ribos, specialisto konsultacija gali pasirodyti veiksminga.

MERGELĖ. Regis, jausite, kad jau pavyksta įveikti dalį problemų, kilusių asmeniniuose santykiuose arba dėl tarpininkavimo, finansų, mokesčių, paslaugų teikėjų, neteisingai suprastų taisyklių ir kt. Neretai tereikia aiškaus komunikavimo ir kompromiso.

SVARSTYKLĖS. Darbe tikėtinos reformos, naujovės. Gali pavykti sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Jeigu dabar ypač svarbi sveikata, tikėtini jos tyrimų rezultatai.

SKORPIONAS. Tikriausiai šiandien panorėsite išbandyti savo jėgas, talentus ar išmonę, jei tik atsiras tokia proga. Regis, net komplikuoti santykiai pagerės, jei jums nepritrūks supratingumo, šilto humoro, gebėjimo išgirsti kitų žmonių norus, mintis.

ŠAULYS. Užplūs prieštaringos mintys bei nuotaikos. Galimas pasiūlymas dėl papildomo darbo, nuomos ar pan. Prisiimdami didesnę atsakomybę, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą.

OŽIARAGIS. Šiandien tikriausiai nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų. Seksis tvarkyti organizacinius, reklamos reikalus, mokytis, derėtis. Jeigu elgsitės diplomatiškai, galite pasiekti norimą tikslą.

VANDENIS. Aktyviai bendrausite ir tvarkysite su verslu susijusius klausimus. Taip pat spėsite pasirūpinti ir kitų žmonių interesais bei poreikiais. Regis, nenuvils žmogus, su kuriuo turėsite finansinių, komercinių reikalų.

ŽUVYS. Diena praeis gerai, jei nepristigs pakantumo ir kantrybės. Galite įgyvendinti kai kuriuos planus ir sėkmingai pasireklamuoti. Galbūt sudominsite žiniasklaidos atstovą ar visuomenės nuomonės formuotoją.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video