2024/04/26

 

VYRIŠKI DŽEMPERIAI – SU RAŠTU AR BE JO? 3 PATARIMAI, KURĮ MODELĮ PASIRINKTI

Ar savo spintoje dar neturite tokio džemperio, kuris būtų stilingas ir patogus? Tada šis gidas padės nuspręsti, kokio tipo džemperis jums būtų tinkamiausias – paprastas vienspalvis ar su įvairiais raštais. Kokį džemperį rinktis laisvalaikiui?

Džemperiai vyrams yra ypatingai universalus drabužis, kuris pravers kiekvieno spintoje. Ar norite išsirinkti naują džemperį, tačiau dar nežinote, koks modelis būtų tinkamiausias būtent jums? Tada peržiūrėkite šį aprangos gidą ir atsinaujinkite naujam sezonui!

Dauguma pirkėjų tokio tipo drabužį derina prie laisvalaikio aprangos. Nors paprasti vienspalviai megztiniai yra itin universalus pasirinkimas, laisvalaikio metu nebijokite rinktis stilingų ir išskirtinių dizainų bei raštų, kurie padės paįvairinti net ir pačią paprasčiausią klasikinę aprangą. Pavyzdžiui, tam puikiai tiks džemperiai su įvairiomis geometrinių raštų detalėmis bei patinkančių prekės ženklų logotipais.

Jeigu dar neturite madingo džemperio, daugybę tokių modelių galite rasti internetinėje parduotuvėje MODIVO: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/dzemperiai-ir-fliso-dzemperiai/dzemperiai. Išsirinkite mėgstamiausią jau dabar ir susikurkite tokius drabužių derinius, kurie kiekvieną dieną padės atrodyti stilingai!

Džemperiai ir kelnės – kaip tai derinti?

Žinoma, svarbu pagalvoti ir apie tai, kaip galėsite derinti pasirinktą megztinį. 

Pavyzdžiui, prie paprastų mėlynų arba juodų džinsų tikrai galite derinti vyriškus džemperius su įvairiais raštais. Toks derinys tiks tiek einant susitikti su draugais, tiek kelionių metu, todėl šie drabužiai pravers beveik kiekvieno vyro spintoje. Ar dar neturite madingų ir patogių vyriškų džinsų? Tada peržiūrėkite naujausią MODIVO internetinės parduotuvės kolekciją ir specialius pasiūlymus čia: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/dzinsai

Vis dėlto, jeigu pasirinksite languotas laisvalaikio stiliaus kelnes arba džinsus su įvairiomis dekoracijoms, verta pagalvoti apie vienspalvius džemperius vyrams be jokių papildomų raštų. Jeigu norite atrodyti madingai ir elegantiškai, pasirinkite tokius drabužius, kurių tik viena dalis turėtų išskirtinius raštus. Pavyzdžiui, jeigu norite šiai dienai rinktis pilkai ir juodai languotas kelnes, prie jų tikrai tiks baltas arba kitų panašių spalvų megztinis. Toks klasikinis derinys pritrauks jums ne vieną komplimentą!

Kokie džemperiai labiausiai tiks darbui? 

Ar renkatės vyrišką džemperį ne laisvalaikiui, o darbui? Tada vienspalviai džemperiai be papildomų raštų bus saugus pasirinkimas, kurį galėsite priderinti prie įvairių džinsų, kelnių arba šortų. Pavyzdžiui, niekada nesuklysite, jeigu įsigysite būtent neutralių (pilkų, rudų, smėlinių) atspalvių drabužius.

Žinoma, kiekvienas pirkėjas gali išsirinkti sau tinkamiausią džemperį pagal savo asmeninį stilių, nes tai yra tik gairės. Peržiūrėkite internetinės parduotuvės MODIVO naujausią kolekciją ir specialius pasiūlymus, kurie padės net ir išrankiausiems pirkėjams atrasti tokį džemperį, kuris atitinka visus norus. Nieko nelaukite ir atsinaujinkite kartu su MODIVO jau dabar!

modivo.lt inf.

Užs. Nr 89

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video