2024/03/29

 

SPORTINIŲ KELNIŲ DIENĄ GALIMI NESKLANDUMAI

Unsplash nuotrauka

Sausio 21 d. horoskopas

Ši diena paskelbta Tarptautine sportinių kelnių diena. Visi, kad ir kur būtų, skatinami vilkėti patogiausius drabužius – sportines kelnes.

AVINAS. Šiandien jus vargins kai kurie neatlikti įsipareigojimai, atsakomybė. Jums atrodys, kad kažkas mėgina drumsti įprastą tvarką, viešinti jūsų trūkumus ar pan. Visgi jūsų ambicijų tai nesumažins.

JAUTIS. Šiandien būsite linkę susikoncentruoti į mokymąsi, protinį darbą, politiką, dominančią teoriją ir pan. Tikėtina, kad gausite žinutę iš dominančio asmens arba patys aktyviai rašysite, planuosite kelionę, karjerą.

DVYNIAI. Būsite dirglūs, neramūs. Nestokosite jausmingumo, aistros, tačiau tai gali reikštis gana keistai – su pavydu, savininkiškumu. Situacija susiklostys palankiau, jeigu būsite korektiški ir lankstūs.

VĖŽYS. Neskubinkite įvykių, jeigu norite, kad viskas vyktų sklandžiai. Būkite tvirti ir mandagūs, ypač jei pašnekovai pasirodys reiklūs ir užsispyrę. Vakaro mintys, žodžiai gali įsikūnyti, todėl būkite pozityvūs.

LIŪTAS. Šiandien galite daug nuveikti. Tačiau kai kurie reikalai, pokalbiai gali atsukti ir savo neigiamą pusę. Gali būti, kad nerimauti privers išvaizda ar sveikatos sutrikimai, artimųjų problemos, partnerio elgesys. Siekite tarpusavio supratimo, būkite empatiški.

MERGELĖ. Regis, sulauksite dėmesio iš senų gerbėjų. Jeigu pernelyg domėsitės pramogomis už namų sienų, jūsų rūpesčio pristigs vaikui, artimam žmogui. Branginkite šeimą ir sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Namuose neišvengsite įtampos. Regis, jausite stiprų spaudimą vienaip ar kitaip elgtis. Jeigu pasistengsite subtiliai išlaviruoti, vakaras bus smagesnis ir jums, ir tiems, kurie bus šalia jūsų.

SKORPIONAS. Įniksite į informacijos šaltinius ir telefoninius pokalbius. Tikrinkite faktus, jei norite rasti tiesą. Kelyje, prie vairo būkite itin atidūs. Vakaro planai, susiję su gurmaniškais dalykais, patogumais, nauda, gali užsifiksuoti ir vėliau pildytis.

ŠAULYS. Regis, negailėsite pastangų papildomai užsidirbti. Vienas komercinis sumanymas gali pasiteisinti jau šiandien. Tai, ką vakare prižadėsite, parašysite ar pasakysite, gali atnešti permainų.

OŽIARAGIS. Šiandien stengsitės pakeisti kitų mąstyseną, kišitės į kitų žmonių, antrosios pusės, vaikų reikalus, bandysite primesti savo valią, taip tik išprovokuodami įtampą. Atsipalaiduokite, nusiraminkite, kad vakare pozityviai pasitiktumėte mėnulio jaunatį. 

VANDENIS. Regis, norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vieni. Dėl nelegalios veiklos, įvairių pažeidimų gali kilti problemų. Gali varginti sveikatos problemos. Vakare labai svarbu pozityviai mąstyti ir planuoti.

ŽUVYS. Šiandien kai kurie jūsų sumanymai arba kurstymai sulauks bendraminčių dėmesio ir palaikymo. Visgi netrukus gali kilti kliūčių, mėginant realizuoti tai, kas kitiems atrodo neracionalu. Saugokite sveikatą, venkite svaigalų.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video