2024/04/25

 

LAIMĖJIMAS – IKI ŠIOL PATS DIDŽIAUSIAS

Irena Brazinskienė laimėjo 200 eurų kuponą įsigyti šiltnamiui iš parduotuvės „Sodo harmonija“. Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Savo skaitytojus vėl kvietėme draugauti su „Kupiškėnų mintimis“, prenumeruoti šį laikraštį 2023 metais ir dalyvauti loterijoje. Iš daugybės kvitelių burtų keliu atrinkti šeši laimingieji. Paaiškėjo, kad vieną iš pagrindinių prizų – 200 eurų kuponą šiltnamiui įsigyti – laimėjo Gyvakaruose gyvenanti Irena Brazinskienė.

Jurga BANIONIENĖ

Šiltnamį jau įsigijo

Pakalbinta skaitytoja sakė, kad apie laimėjimą sužinojo praėjusį šeštadienį atsivertusi laikraštį ir radusi savo pavardę. Žinoma, labai nudžiugo. „Netikėta, bet buvo viltis, kad kažką galiu laimėti.
Pirmą kartą taip pasisekė. Smagu, be jokios abejonės“, – kalbėjo I. Brazinskienė. Pašnekovė kartais dalyvauja įvairiose loterijose, pasiseka laimėti eurą kitą, bet šis laimėjimas – pats didžiausias.

Šiltnamį iškart, nieko nelaukdama, ir įsigijo. Gyvakaruose gyvenanti moteris tikino, kad ūkyje jis – labai reikalingas.
„Vieną jau turėjome, savo darbo, didelį. Dabar bus ir antras, kitokias daržoves galėsiu auginti, kad viename nereikėtų. Didelė daržininkystės entuziastė nesu, bet kaime gyvenant reikia daržo, šiltnamio, mes ir ūkininkaujame, nors ūkis nedidelis“, – pasakojo prizo laimėtoja.
Su vyru Petru ji užsiima augalininkyste, laiko tris karves.

Laikraščiui – ištikima

Apie laimėjimą Irena iškart pranešė ir trims jau suaugusioms dukroms, kartu pasidžiaugė. „Tą šeštadienio vakarą tuoj viena kaimynė paskambino, pasveikino, paskui draugė. Sužinojo perskaičiusios laikraštyje, kad laimėjau“, – prisiminė moteris.
I. Brazinskienė sakė, kad yra ištikima „Kupiškėnų minčių“ laikraščio skaitytoja. Kai tik atsikėlė gyventi į Kupiškio kraštą, ja ir tapo, jau bus turbūt apie 40 metų.
„Visada skaitau rajoninį laikraštį, svarbu žinoti rajono naujienas. Man labiausiai jos ir patinka, domina, kas naujo įvyko. Gali internete paskaityti, bet visai kas kita į rankas paimti laikraštį, ramiai atsisėdus perversti, maloniau. Laiko tam visada atsiranda“, – tvirtino Gyvakarų kaimo gyventoja.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video