2024/03/29

 

KAI KAS GEROKAI PAPILDYS SAVO PINIGINĘ

Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Sausio 17 d. horoskopas

AVINAS. Gausite pajamų už atliktą darbą, suteiktas paslaugas, draudimą, sulauksite alimentų, išmokų. Regis, bus pozityviai kalbama apie verslo užsakymą, įsidarbinimą ar pan. Visgi elkitės labai atsakingai su bendrais bei svetimais pinigais, dokumentais.

JAUTIS. Šiandien padarysite neblogą įspūdį net savo priešams. Išdrįskite pareikalauti to, kas jums priklauso už nuopelnus. Turėtumėte sėkmingai pasinaudoti savo kompetencija, įtaka bei autoritetu.

DVYNIAI. Palanku ieškoti naujų darbo, verslo galimybių. Daugiau reikšmės teikite savo įvaizdžiui, sveikatai, higienai, augintiniams. Vakare labiau prisiderinkite prie antrosios pusės iniciatyvų, jei norite gerų santykių. Venkite kritikuoti, lieti pavydą ir pan.

VĖŽYS. Šiandien imkitės darbų, kuriems reikia kūrybingumo, išradingumo, gerų bendravimo įgūdžių. Nebloga diena kolektyvinei veiklai, konsultacijoms su specialistais.

LIŪTAS. Šiandien stengsitės kuo daugiau nuveikti savo šeimos, artimųjų labui. Vakare noriai leisite laiką su vaikais. Nenuviltų pasimatymas ar pramoginis renginys.

MERGELĖ. Nebloga diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Galite susitikti su žmogumi, linkusiu pasiūlyti projektą, sandorį arba pasimatymą. Vakarą turėtumėte skirti šeimai, artimiausiems žmonėms.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums rūpės komforto, naudos ir uždarbio klausimai. Regis, sužinosite svarbių dalykų. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu teisingai sutvarkyti formalumus, kad vėliau nekiltų problemų.

SKORPIONAS. Turėtų būti šauni diena, nes išryškės jūsų gerosios savybės. Aplinkiniai noriai dalinsis mintimis, bendradarbiaus, flirtuos, negailės komplimentų.

ŠAULYS. Šiandien jums labiausiai norėsis atsipalaidavimo, todėl vargu ar kvaršinsite sau galvą darbo rūpesčiais ar globalinėmis problemomis. Vakare galite pasimėgauti gurmaniška vakariene.

OŽIARAGIS. Šiandien galite patirti ir slogių, ir gerų įspūdžių. Iš ryto baiminsitės nuostolio, įdienojus aktyviai ir produktyviai padirbėsite, o vakare pasijusite labai pavargę nuo veiklų ir šurmulio. Norėsis ramaus vakaro vienumoje.

VANDENIS. Nors negalėsite atsikratyti įkyrių minčių apie darbą, dalykines ambicijas bei problemas, turėtumėte pastebėti, kad įtampa palaipsniui mažėja, o aplinkiniai elgiasi geranoriškiau.

ŽUVYS. Šiandien galite užmegzti bendradarbiavimą, turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo sistemos darbuotojais, teisininkais, tarpininkais, užsieniečiais. Vakaro susitikimai gali būti reikšmingi, bet varginantys.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video