2024/03/29

 

PRIEŠ PRIIMANT SPRENDIMUS – BŪTINAI PAGALVOKITE

Unsplash nuotrauka

Sausio 16 d. horoskopas

AVINAS. Regis, būsite priversti sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, mokėti baudas ar netesybas, padidės išlaidos. Verčiau neskolinkite ir nesiskolinkite.

JAUTIS. Prieštaringa diena. Lengva suklysti, susidaryti arba sudaryti klaidingą įspūdį bei nemažai prarasti. Stenkitės neprovokuoti rizikingų situacijų, žodžių „mūšio“, nesipykite su įstatymų ir mokesčių pareigūnais. Branginkite asmeninius santykius.

DVYNIAI. Šiandien pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduodami įtartinam spaudimui. Ypač svarbu, kad turto dalybų ar turtinės sutarties klausimu pernelyg neskubėtumėte. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

VĖŽYS. Regis, neišvengsite išlaidų ir smulkių rūpesčių, susijusių su vaikais arba kūrybine, projektine veikla. Kils pagundų, kurių pasekmės bus ne tokios, kokių tikitės. Venkite aferų. Daugiau geranoriško dėmesio skirkite vaikams, saugokite juos.

LIŪTAS. Kitų žmonių kaprizingumas, lengvabūdiškumas šiandien ne juokais ves iš kantrybės. Arba kaip tik jūsų neprognozuojamas elgesys kitiems kels nepasitikėjimą bei gadins nuotaiką. Pasistenkite nesipykti su aplinkiniais. Saugokitės avarijų.

MERGELĖ. Šiandien nedramatizuokite savo problemų bei užgaulių komentarų. Verčiau pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų reikia pagalbos bei užuojautos. Kelyje būkite labai atidūs.

SVARSTYKLĖS. Jeigu gausite verslo pasiūlymą, gerai pagalvokite, ką gausite ir ką galite prarasti. Daug žadantys asmenys nėra labai patikimi, todėl pravartu surinkti kuo daugiau objektyvios informacijos.

SKORPIONAS. Šiandien stigs stabilumo, santarvės, mandagumo, komforto ir paprasčiausios tvarkos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Nekreipkite dėmesio į provokacijas, nemalonias replikas.

ŠAULYS. Šiandien dalykiniai pokalbiai gali įgyti tokią formą, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Nederėtų remtis apkalbomis, intrigomis. Verčiau nepradėkite naujų darbų, o gautą informaciją patikrinkite keletą kartų. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Šiandien svarbiausia yra neprovokuoti nemalonių pokalbių bei incidentų ir neskriausti vaikų. Geriau seksis, jei jums pavyks suderinti asmeninius interesus, norus su kitų žmonių, prisitaikyti ir šiek tiek apkarpyti savo troškimus.

VANDENIS. Nuotaika turėtų būti darbinga ir kiek avantiūristiška. Dėl polinkio rizikuoti galite prikrėsti kvailysčių. Nekurkite klaidingų projekcijų ir venkite demonstruoti tuščias ambicijas.

ŽUVYS. Šiandien gali kilti pavojus kiek susikompromituoti, jeigu teks reikštis visuomenėje ar ypatingų asmenų rate. Į situaciją stenkitės žvelgti kuo objektyviau. Būkite labai atsargūs gatvėje.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video