2024/04/19

 

YPATINGĄ PENKTADIENĮ NERIMO NETRŪKS

Unsplash nuotrauka

Sausio 13 d. horoskopas

Skaičius 13 laikomas juodųjų jėgų skaičiumi, kai kuriose šalyse (pvz., JAV) net vengiama šiuo skaičiumi numeruoti viešbučių numerius, nuo 12-ojo iš karto peršokama prie 14-ojo. Kartais praleidžiamas ir 13-tas aukštas. O kai numeris 13 dar sutampa su penktadieniu, ši diena iš viso laikoma nesėkmių diena.

AVINAS. Jeigu kilo teisinių, verslo ar kitų problemų, tikriausiai rasite bendraminčių ar tarpininkų, nusiteikusių jus apginti, paremti. Gana sumaniai spręsite artimųjų problemas, aiškinsitės santykius.

JAUTIS. Aktualus bus pareigos jausmas, profesinė kompetencija, kantrybė. Galbūt mintys suksis apie kelionę, karjerą. Tikėtina, kad labiau susirūpinsite savo ir aplinkinių sveikata, mityba, švara, higiena, grožiu.

DVYNIAI. Šiandien parodysite daugiau kūrybingumo ir energijos bet kurioje veikloje, kuria užsiimate. Galbūt pavyks suaktyvinti ir kolektyvą. Gali atsirasti naujas laisvalaikio pomėgis.

VĖŽYS. Šiandien norėsis užsiimti paprastais žemiškais reikalais, buitimi, skirti daugiau dėmesio artimiems žmonėms. Visgi tiems, kurie tarpininkauja ar dirba protinį darbą, ypač susijusį su tarptautine sfera, užsieniu, teks uoliai paplušėti. 

LIŪTAS. Jaudulio gali sukelti neįprastas įvykis, susitikimas su ypatingu asmeniu, užsieniečiu ar pan. Galimas tam tikros užduoties užbaigimas ir su tuo susijusi reikšminga permaina.

MERGELĖ. Regis, stengsitės įgyvendinti planuotą finansinę, komercinę operaciją arba pasirūpinti nuosavybe, dokumentais. Neabejokite dėl to, kad jūsų dėmesio labai reikia artimam žmogui, net jei jis keistai maištauja.

SVARSTYKLĖS. Iš esmės diena bus gera, turėsite priežasčių optimizmui. Visgi jūsų nuotaikos banguos ir labai priklausys nuo gaunamos informacijos bei oponentų argumentacijos.

SKORPIONAS. Šiandien neišvengsite keisto nerimo. Jeigu kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, norėsis ką nors apkaltinti. Tikėjimas ir pasitikėjimas savimi padės rasti korektišką išeitį. Be to, padėtų atpalaiduojamas poilsis.

ŠAULYS. Maloniausiai šiandien jausitės, jei turėsite galimybę suderinti namų jaukumą ir buvimą tarp žmonių, renginiuose. Pageidautini būtų draugiški susitikimai. Galima tikėtis nesavanaudiškos pagalbos.

OŽIARAGIS. Šiandien neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu. Gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinate pernelyg subjektyviai ir tai kritikuoja kiti. Jeigu kritiką priimsite kaip draugišką, vakaras nenuvils.

VANDENIS. Neblogai seksis protinė ir meninė veikla. Galimas kontaktas su žmogumi, atvykusiu iš toli, arba su tuo, iš kurio galima kažko pasimokyti. Išdrįskite kreiptis specialistą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti.

ŽUVYS. Šiandien teks paplušėti srityse, susijusiose su finansais, komercija, tarpininkavimu. Turbūt jums kainuos įvaizdžio keitimas, savęs ar verslo reklamavimas.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video