2024/03/29

 

PASTATO GEDIMINO GATVĖJE LIKIMAS PAAIŠKĖS VASARĄ

Daug metų į šį pastatą skubėdavo žemdirbiai susitvarkyti visokiausių darbo reikalų, bet nuo šių metų vasaros pastato paskirtis keisis. Autorės nuotrauka

Pastatas Kupiškyje, Gedimino g. 36, kur daug metų visokius žemės ūkio, nekilnojamojo turto reikalus galėjo susitvarkyti žemdirbiai ir kiti rajono gyventojai, nuo šių metų gegužės nebebus susijęs su tais reikalais. Kam šis pastatas atiteks, kas čia įsikurs, kol kas neaišku.

Pasidomėjome, kur persikels šiandien dar ten veikiantis Savivaldybės Žemės ūkio ir bendruomenių skyrius ir čia įsikūrusios kitos įstaigos.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Savivaldybės Vidaus administravimo skyriaus vyr. specialistė Asta Vilimė informavo, kad Žemės ūkio ir bendruomenių skyrius kelsis į Savivaldybės pastatą Lauryno Stuokos-Gucevičiaus a. 14. Taigi Savivaldybės administracija savo funkcijas atliks dviejuose pastatuose – šiame ir Vytauto g.

Pastatas Gedimino g. 36 yra valstybės turtas, bet patikėjimo teise jį valdo Turto bankas. Žemės ūkio ir bendruomenių skyrių iš šio pastato planuojama iškelti iki gegužės 1 d. Apie tai rajono gyventojai bus informuoti.

Plačiau skaitykite sausio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Padaryt butus jauniems specialistams.

Rekomenduojami video