2024/04/20

 

DAUGUMOS LAUKIA SĖKMINGA DIENA

Unsplash nuotrauka

Sausio 9 d. horoskopas

AVINAS. Beveik negalėsite nustygti vietoje dėl emocijų ar energijos antplūdžio. Jums gali būti pasiūlyta verslo avantiūra, kūrybinis iššūkis arba žaismingas pasimatymas.

JAUTIS. Tikriausiai išleisite pinigų pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą, suteiktų daugiau komforto. Tam nebūtinai pritars aplinkiniai. Regis, pavyks gauti apčiuopiamos naudos iš komercinių operacijų ar sandorių.

DVYNIAI. Gali būti, kad šiandien sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar vizito. Atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis. Visgi tvarkydami informaciją, finansinius reikalus, dokumentus, būkite itin atidūs.

VĖŽYS. Šiandien sėkmingai tvarkysite nuosavybės reikalus, finansinius dokumentus. Pravartu užsiimti buities, ūkio darbais, pirkti, remontuoti buitinę ir kitokią techniką.

LIŪTAS. Bendraudami su žmonėmis, šiandien patirsite daug emocijų. Galite sukaupti nemažai reikalingos informacijos, atnaujinti ar užmegzti pageidaujamus ryšius. Kita vertus, galimi ir nemalonūs netikėtumai.

MERGELĖ. Neblogas metas ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Neliūdėkite, jeigu jaučiate tam tikrą dėmesio stoką iš artimų žmonių. Meninei kūrybai, labdarai ir farmacijai ši diena turėtų būti itin palanki.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikėtinas dalyvavimas įdomiuose renginiuose. Galite susitikti su žmonėmis, kuriems turite ką pasakyti. Užsimezgę pokalbiai gali padėti jums geriau susivokti situacijoje, gal net pakeisti kai kuriuos planus, požiūrį.

SKORPIONAS. Galite gauti preliminarų pasiūlymą, susijusį su darbu, karjera, arba kvietimą į visuomeninį renginį, pristatymą ar pan. Realiai įvertinkite savo galimybes, nes esate linkę užsikrauti per didelę naštą.

ŠAULYS. Neseniai įgytos žinios, užmegztos pažintys, išgirstos mintys, diskusijos pasirodys gana vertingos. Įmanomos derybos, susitarimai su užsieniečiais, flirtas su įdomiu asmeniu.

OŽIARAGIS. Tiktų spręsti skolų, mokesčių, alimentų problemas. Aptarkite jas su antrąja puse. Su kreditoriais gali pavykti susitarti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan.

VANDENIS. Labai prieštaringa diena. Bus nervingų, nemalonių situacijų, tačiau pasitaikys ir tikrų „perliukų“ – intriguojamų siūlymų, romantikos dvelksmo. Paskubėkite išspręsti senas problemas, dėl kurių esate tarsi įstrigę.

ŽUVYS. Gali būti priimti sprendimai dėl darbo, sveikatos ar asmeninio įvaizdžio. Tikėtinas darbo interviu, jeigu mėginate įsidarbinti. Venkite rizikos kelyje, nes didesnė avarijų grėsmė.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video