2024/04/25

 

SVARBIAUSIA – IŠLAIKYTI RIMTĮ

Unsplash nuotrauka

Sausio 8 d. horoskopas

AVINAS. Mėginsite sudaryti įspūdį, kad turite puikų humoro jausmą arba kūrybinį talentą, daug žinote, mokate. Jūs kitus arba kiti jus gali suklaidinti. Labiau saugokite tuos, kuriuos mylite.

JAUTIS. Šiandien nelengva bus išlaikyti ir apginti savo nuomonę. Nepritarimo chaose ji tarsi praras racionalų grūdą. Sunku bus susitarti dėl bendrų planų su kitais šeimos nariais.

DVYNIAI. Šiandien galite patekti į keblią situaciją dėl žodžių ir veiksmų neatitikimo. Verčiau neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nes jūsų nuomonė gali pasikeisti labiau įsigilinus į situaciją ir informaciją.

VĖŽYS. Jums rūpės įvairūs pirkiniai, buitinės paslaugos, nekilnojamojo turto reikalai. Dėl išlaidumo, dosnumo priepuolio galite išleisti daug pinigų. Belieka tikėtis, kad nesigailėsite dėl savo pirkinių.

LIŪTAS. Regis, stokosite pozityvumo, geranoriškumo. Gali stipriai reikštis jūsų tamsioji asmenybės pusė. Visgi vakaro kontaktai turėtų kiek praskaidrinti sielą, suteikti geresnių paskatų.

MERGELĖ. Galite turėti vidinių problemų, nerimauti dėl sveikatos. Galbūt nuliūdins artimas asmuo arba pasigesite harmonijos šeimoje. Venkite turėti reikalų su abejotinais veikėjais, nesivelkite į nelegalius sandėrius.

SVARSTYKLĖS. Stenkitės išsaugoti gerą nuotaiką, tausoti savo ir kitų nervus. Užsiimkite hobiu, suteikite jam naujų spalvų. Nesigrumkite su kitais tik tam, kad įrodytumėte savo principus ar pranašumą.

SKORPIONAS. Net kasdieniuose reikaluose šiandien būsite skrupulingi, priekabūs, todėl įkyrėsite aplinkiniams. Nederėtų prievarta brukti savo pamokymų. Dėl brangaus pirkinio pasitarkite su namiškiais

ŠAULYS. Patiks klausytis svetimų pokalbių ir į juos kištis, diskutuoti. Kai kurie vieši jūsų pasisakymai gali jums arba kitiems pakenkti. Pravartu labiau galvoti apie pasekmes. Šiandien nesirinkite kelionės atostogoms ar pan. Venkite rizikos kelyje.

OŽIARAGIS. Būsite linkę nerimauti, ieškoti tamsių gyvenimo pusių. Nesistenkite perauklėti kitų, verčiau kovokite su savomis ydomis. Geriausia būtų tvarkytis buityje, išmesti nereikalingus daiktus.

VANDENIS. Gana įtempta diena, stokosite emocinės pusiausvyros. Nesinorės paisyti antrosios pusės, aplinkinių žmonių nuomonės. Jų raginimai kažkuo rimčiau pasidomėti, atmerkti akis gali tapti pagrindu santykių pokyčiams.

ŽUVYS. Galvoje suksis spiečius minčių apie sveikatos problemas, nebaigtus darbus, pareigas. Pravartu šį tą susiplanuoti ir tikslingai veikti. Visgi tykos nenumatyti nuostoliai.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video