2024/04/19

 

PIRMI ŠIŲ METŲ NAUJAGIMIAI – DVYNUKAI

Pirmi 2023 metais pasaulį išvydę kupiškėnai – broliukai dvyniai Jokūbas ir Vakaris Kazlauskai. Nuotrauka iš asmeninio Rūtos Dargužytės albumo

Šiemet Respublikinėje Panevėžio ligoninėje pirmi pasaulį išvydę kupiškėnai – dvyniai broliai Vakaris ir Jokūbas Kazlauskai. Gimimo dieną jiedu minės sausio 1-ąją. Du sūnūs – didelė laimė jaunai subatėnų šeimai, jau auginančiai vieną atžalą.

Jurga BANIONIENĖ

Atėjo anksčiau

Su dvynukų mama Rūta Dargužyte telefonu kalbėjomės sausio pradžioje, kai su savo naujagimiais ji dar buvo ligoninėje. Sūnumis rūpinosi ir jų tėtis Marius Kazlauskas.

„Dvynukai gimė sausio 1 dieną. Vakaris – 13 val. 7 min., o Jokūbas – 13 val. 8 min.“, – pasakojo laiminga mama.

Pasak Rūtos, apie sausio 10 dieną buvo suplanuota cezario pjūvio operacija, nes vienas mažylis mamos pilve sėdėjo, bet broliukai nusprendė ateiti anksčiau. „Sulaukėme Naujųjų metų, švenčių periodas, gal kiek pavargau, paskaudėdavo tai vieną, tai kitą pusę, bet nesistebėjau, tačiau netikėtai sausio 1 dieną, gulint lovoje, nubėgo vandenys, kas beliko – lėkti į ligoninę“, – kalbėjo pašnekovė.

Naujieji metai subatėnų Rūtos Dargužytės ir Mariaus Kazlausko šeimoje prasidėjo džiaugsmingai – jiems gimė dvynukai. Nuotrauka iš asmeninio Rūtos Dargužytės albumo

Plačiau skaitykite sausio 7 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video