2024/04/19

 

ŠIANDIEN LENGVAI SPRĘSIS SVARBŪS REIKALAI

Unsplash nuotrauka

Sausio 4 d. horoskopas

AVINAS. Turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite tvarkydami komercinius reikalus, siekdami gauti ir apdoroti informaciją. Tikėtinas kontaktas su žiniasklaidos atstovais arba seniai matytais giminaičiais.

JAUTIS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Sėkmingai turėtų išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto ar dominančios prekės.

DVYNIAI. Šiandien labiau išryškės jūsų patrauklumas, iškalbumas. Iš įtakingo pažįstamo žmogaus turėtumėte sulaukti dėmesio. Tai gali jus paskatinti siekti pripažinimo ir saviraiškos.

VĖŽYS. Šiandien stokosite praktiškumo, fizinės energijos, tačiau pasireikš stiprios nuojautos, meniniai gebėjimai. Tiktų ieškoti atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenti paslaptis, spėti ateitį.

LIŪTAS. Galite imtis naujo dalykinio, visuomeninio ar kūrybinio projekto. Svarbu nebūti abejingiems šalia esantiems bei visuomenei. Regis, pagalbos sulauksite ir iš pažįstamų, ir iš nepažįstamų žmonių.

MERGELĖ. Galite patirti sėkmę tose srityse, kuriose daug ką lemia įtakingi ryšiai. Rimtai pasistengus, turėtų pavykti gauti norimą projektą ar pripažinimą, laimėti derybas.

SVARSTYKLĖS. Jeigu negailėsite energijos, šiandien ne tik pasieksite gerų rezultatų, bet ir atsikratysite įtampos, neigiamų emocijų. Seksis megzti socialinius ryšius, argumentuotai kalbėti.

SKORPIONAS. Galite turėti reikalų su oficialių įstaigų veikėjais, pareigūnais, kreditoriais. Regis, viskas klostysis gerai, jeigu pozityviai nusiteiksite ir tvarkingai atliksite būtinus darbus, pervesite įmokas.

ŠAULYS. Tikėtini svarbūs kontaktai, teisiniai arba finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse. Tuo pat pagerės jums svarbūs santykiai.

OŽIARAGIS. Jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda ar santykiais, palanku pradėti naują dalykinę veiklą ar gyvenimo būdą. Veikiausiai kils protingų minčių, kaip tai pakeisti ar patobulinti.

VANDENIS. Tiek su partneriais, tiek su konkurentais šiandien galite tikėtis produktyvių susitarimų. Galbūt gausite viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, šou žaidimuose. Demonstruosite gundymo meną.

ŽUVYS. Jus valdys nuotaikos. Gali spręstis svarbus šeimos arba nuosavybės klausimas. Regis, daugės kūrybingumo ir noro darbuotis savo bei kitų labui. Galbūt rasite naujų sąjungininkų, bendraminčių.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video