2024/03/28

 

LAUKIA AKTYVIOS VEIKLOS DIENA

Unsplash nuotrauka

Sausio 2 d. horoskopas

AVINAS. Pravartu tvarkyti komercinius, tiekimo, nuosavybės reikalus. Galbūt pavyks susitarti dėl naujo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, užsitikrinti materialinį, finansinį stabilumą. Svarbu, kad godumas neviršytų padorumo.

JAUTIS. Būsite jautrūs, intuityvūs. Pasistenkite bendrauti kuo lanksčiau. Vykdykite įsipareigojimus, neįstumkite į keblią padėtį draugų ar šeimos narių. Viską darykite su gera valia.

DVYNIAI. Galite sužinoti tai, kas buvo slepiama. Atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti vengdami viešumo, jei norite, kad tai pasiteisintų ir būtų naudinga.

VĖŽYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti ne vieną jus dominantį dalyką. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė. Bendri projektai teikia gerų vilčių.

LIŪTAS. Gali būti, kad išsisklaidys kai kurios abejonės, taps gana aišku, kokios perspektyvos jūsų laukia. Svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, o galbūt ir įtakingos pažintys.

MERGELĖ. Šiokių tokių naujovių galite sulaukti, jeigu pastaruoju metu buvote įklimpę rutinoje. Specialisto konsultacija gali atverti jums akis. Galbūt su kažkuo dalinsitės kelionių arba kitais svarbiais įspūdžiais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien, norite ar nenorite, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius, atiduoti skolas ir pan. Kažkam galite pasitarnauti kaip tarpininkai ar įžvalgūs patarėjai.

SKORPIONAS. Šiandien gautus pasiūlymus verta priimti, jeigu tam neprieštaraus partneriai. Gali išsispręsti teisinis klausimas, o galbūt ir patys imsitės jį gvildenti. Jausite didelį jums neabejingų asmenų dėmesį.

ŠAULYS. Šiandien galite pasirodyti tikri darbštuoliai. Galbūt imsitės reformų, keisite darbo vietą, įrangą, mokysite kolegas ar kt. Aktualūs gali būti įvaizdžio, sveikatos pasitikrinimo ar gydymosi klausimai.

OŽIARAGIS. Šiandien turėsite galimybių pasinaudoti savo žavesiu, patirtimi ir daryti įtaką kitiems. Atviriau reikšite jausmus, kils ūpas realizuoti save per protą, kūrybą ar sportą.

VANDENIS. Tikriausiai svarbesni taps artimi žmonės, taip pat gali grįžti kažkokie prisiminimai, jausmai. Svarbiausia nebegalvoti apie senas nuoskaudas. Optimistiškai planuokite ateitį.

ŽUVYS. Nebloga diena veiklai, susijusiai su aktyviu komunikavimu, aptarnavimu, reklama, žiniasklaida, ryšiais, mokslu, prekyba. Kuo apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video