2024/03/28

 

APDAIRUMAS IR TYLĖJIMAS BUS AUKSO VERTĖS

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 29 d. horoskopas

AVINAS. Iki vidurdienio nesigriebkite sunkių darbų. Tausokite save, būkite apdairūs ir mažiau atviraukite. Popiet galite patirti potyrį ar įvykį, pakelsiantį jūsų savivertę ir optimizmo jausmą. Galbūt sulauksite pripažinimo ar pagyrimo.

JAUTIS. Emocijų kels netyčia sužinotos paslaptys ar išgirstos paskalos. Kuo mažiau plepėsite, tuo daugiau laimėsite. Regis, ypač džiugins bundanti ar atgyjanti meilė, gerėjanti sveikata arba atrastas naujas pomėgis, svajonės apie keliones ir pan.

DVYNIAI. Jūsų norai ir planai gali būti įgyvendinti, tik tam reikia įtakingų draugų, rėmėjų ir apsukrumo. Galite pajusti kai kurių asmenų ypatingą dėmesį. Pokalbis būtų naudingas ateičiai.

VĖŽYS. Žmonės, su kuriais susitiksite, užvers jus naujienomis, įspūdžiais. Galbūt ta informacija galėsite pasinaudoti siekdami savo tikslų. O jeigu grįžote iš kelionės ar pradėjote naują karjerą, tai turėsite ką papasakoti savo pašnekovams ir jūs.

LIŪTAS. Šiandien bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį bei parodyti, kad jūsų tikslai naudingi ir kitiems. Yra tikimybė, kad nusipelnysite pagarbos, sustiprinsite savo įtaką, autoritetą. Ryškės naujos perspektyvos.

MERGELĖ. Šiandien gali atsiskleisti kai kurie jūsų giluminiai talentai. Sustiprėjusi įžvalga gali leisti aiškiau apibrėžti savo troškimus ir tikslus. Sužavėsite ypatingą asmenį.

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus nesunku daryti įtaką aplinkiniams, nes nestokosite psichologinės įžvalgos. Visgi patyrę oponentai gali mesti jums rimtą iššūkį, parodyti, kad jie yra teisesni ir kilnesni už jus. 

SKORPIONAS. Stiprių įspūdžių galite tikėtis, jeigu išsiruošite į pramoginį renginį, eisite į darbo interviu dėl naujo pasiūlymo arba susitiksite su patinkančiu asmeniu. Tik neskubėkite mesti kelio dėl takelio.

ŠAULYS. Turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti, pasmaguriauti. Regis, pasižymėsite sveiku humoro jausmu ir mėgausitės viskuo, ką teikia ši smagi tarpušvenčio diena.

OŽIARAGIS. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, atverkite širdį mylimam žmogui, suteikite džiaugsmo vaikams. Galbūt laimėsite prizą arba išnaudosite galimybę kūrybiškai pasireikšti, išlieti jausmus ir pan.

VANDENIS. Daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui. Galimi jaudinami prisiminimai. Gali būti, kad teks aiškintis dėl nuslėptų dalykų su artimu žmogumi. Išsiaiškinus turėtų palengvėti. 

ŽUVYS. Bus nesunku įkalbėti reikalingus žmones, kad palaikytų jūsų sumanymus. Jeigu sudarysite komercinį susitarimą, jis bus naudingas. Galbūt pajusite išskirtinius jausmus kažkam iš savo draugų ar pažįstamų.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video