2024/04/16

 

ŠIANDIEN NORAI GALI IŠSIPILDYTI

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 27 d. horoskopas

AVINAS. Jeigu turėsite galimybių daugiau ilsėtis nei dirbti, geriau subrandinsite jėgų ir minčių potencialą. Šiandien verta labiau pasikliauti įžvalga. Turėtų sektis meninė kūryba, medicininis ir detektyvinis darbas. Saugokite sveikatą.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti nebloga, jeigu gerai sutariate su aplinkiniais, gebate dirbti komandoje, telkti bendraminčius. Galbūt tęsis tarpušvenčio pramogos, susitikimai su draugais. Galima romantiška pažintis.

DVYNIAI. Diena stimuliuos aktyvumą ir leis daug nuveikti. Galbūt jums pavyks padidinti savo įtaką. Bet kuriuo atveju tai, ko rimtai imsitės, duos neblogų rezultatų.

VĖŽYS. Šiandien reikalai turėtų klostytis taip, kaip pageidaujate. Jeigu esate kelionėje arba turite svečių iš toli, turiningai leisite laiką, susipažinsite su įdomiais asmenimis. Jeigu dirbate, mokotės, jūsų pastangos nenueis veltui.

LIŪTAS. Turėtų išsisklaidyti neaiškumų rūkas ir sustiprėti pasitikėjimas, jei buvo kilusių abejonių. Gali spręstis skolos, draudimo klausimas arba sutrumpėti kelias iki sprendimo. Turbūt vyksite realizuoti gauto dovanų kupono ar pan. Pasirinktos prekės nenuvils.

MERGELĖ. Regis, šiandien bus lengva gerai sutarti su dalykiniais ir gyvenimo partneriais. Jeigu su kažkuo konkuruojate, turbūt turėsite slaptą „kozirį“ toje kovoje. Galite beveik be pastangų rasti sąjungininką, kuris prisidės prie jūsų sumanymo.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena tvarkyti ar peržiūrėti dalykinę dokumentaciją ir t. t. O jeigu rimtai dirbti dar nereikia ir nesate susirgę, ši diena jus skatins dažniau žvelgti į veidrodį, dailinti išvaizdą, aplinką, augintinius. 

SKORPIONAS. Su pramogų verslu, kūryba, kultūra susijusi veikla seksis geriausiai. Regis, šiandien jus kažko naudingo išmokys vaikai. Džiugins renginiai, pasimatymai.

ŠAULYS. Mintys daugiausia suksis apie asmeninį pasaulį: šeimą, namus, pinigus. Norėsis mėgautis ramiu namų komfortu. Jums pasisekė, jei dar nereikia galvoti apie darbus ir niekur skubėti.

OŽIARAGIS. Neblogai spręsis reikalai, susiję su studijų darbais, reklama, žiniasklaida. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais. Apsispręsite dėl kelionės, viešnagės arba priimsite ar išlydėsite svečius.

VANDENIS. Nepraleisite progos užsidirbti pinigų, jeigu turėsite tokią galimybę. Kita vertus, galite išleisti pinigų, kad patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte savo gyvenamąją aplinką.

ŽUVYS. Diena palanki įvairiems kontaktams, pasimatymams. Gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, ko nors organizavimo ar pan. Įmanomi susižavėjimai, kūrybiniai ar kitokie laimėjimai.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video