2024/04/28

 

LAUKIA MALONI DIENA

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 24 d. horoskopas

Kūčios – šventė, kurios metu išsivaduojama iš tamsiojo meto. Ši šventė tapatinama ir su krikščioniškąja – kūdikėlio Jėzaus gimimo išvakarėmis. Kūčių ritualiniam valgymui nuo seno skirta ypač didelė reikšmė. Per Kūčias bendrai vakarieniaujama ne tik su gyvaisiais, bet ir su mirusiaisiais – šeimos nariui, kurio nėra, padedama lėkštė ar koks nors šaukštelis, ir taip tikima, kad tas žmogus vakarieniauja kartu.

AVINAS. Ši diena jums atrodys kupina pareigų, o ne palaimingo atsipalaidavimo. Visgi tos pareigos gali būti gana malonios dėl savo pobūdžio, atlygio arba dėl žmogaus, kuris yra šalia.

JAUTIS. Gana optimistiška diena. Būsite nekasdieniškoje aplinkoje arba jūsų nuotaika bus ypatinga dėl filosofinio nusiteikimo, gražių vaizdų ar įdomių asmenybių aplinkui.

DVYNIAI. Tikriausiai pasijusite lepinami dėmesiu ir dovanomis. Arba jūs patys labai norėsite palepinti kitus, gal net paremti. Išlaidos bus nemažos, tačiau šiandien jums tai nelabai rūpės.

VĖŽYS. Tai bus šauni diena, jeigu domėsitės ne vien savimi. Išties nederėtų atsiriboti nuo jums neabejingų žmonių, partnerio. Kartu bus smagiau ir lengviau pasiruošti šv. Kūčių stalą. Tiktų taikytis, išsakyti gerus jausmus, lūkesčius.

LIŪTAS. Šiandien itin domėsitės savo išvaizda, aplinkos dailinimu. Noriai prisidėsite ir prie patiekalų ruošimo, jeigu tik neturėsite kito nebaigto darbo, neduodančio ramybės.

MERGELĖ. Tikriausiai jus sups draugiška aplinka, patys taip pat spinduliuosite džiugesį. Veikiausiai taip jausitės dėl malonaus jaudulio širdyje – meilės patinkančiam žmogui, vaikui ar susižavėjimo kažkokiu talentu, meno kūriniu. 

SVARSTYKLĖS. Jums bus malonu, jeigu šiandien galėsite ramiai sukinėtis namuose, virtuvėje ruošdami tai, kas jums patinka. Regis, jums patiktų nuvykti pas senelius, tėvus, į vaikystės vietas ar pan.

SKORPIONAS. Ši diena atneš nemažai kontaktų, sulauksite telefoninių skambučių, sveikinimų. Galbūt pasirodys svečių ar patys vyksite viešnagėn. Tikėtina, kad su giminaičiais ar kaimynais kartu ruošite šventinį stalą.

ŠAULYS. Gana maloni diena. Tikriausiai pavyks susikurti šventišką aplinką. Visgi labiausiai jums norėsis palepinti kūną ir sielą. Veikiausiai tai pavyks be didelių pastangų.

OŽIARAGIS. Emocijų nors vežimu vežk. Tikriausiai dominuos geri jausmai. Regis, patirsite, jog esate mylimi, svarbūs. Žavės gražūs, originalūs daiktai, nekasdieniški patiekalai.

VANDENIS. Šiandien puikiausiai jausitės be jokios kompanijos. Galite net panorėti laiką leisti vienumoje, tik sau pasiruošti vakarienę. Galbūt užplūs religinės, filosofinės nuotaikos, norėsis medituoti, svaigintis.

ŽUVYS. Jeigu šiandien jus sups žmonės, kuriuos vertinate, kurių buvimu šalia visada džiaugiatės, tuomet jums nieko netrūks, kad jaustumėtės jaukiai ir maloniai. Labai vertinsite šiltą draugiškumą.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video