2024/03/29

 

MĖNULIO JAUNATIS ŽADA GERAS EMOCIJAS

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 23 d. horoskopas

AVINAS. Iš ryto teks padirbėti ir galvoti apie pareigas, o ne malonumus. Vidurdienį prasidės mėnulio jaunaties fazė, todėl labiau fiksuosis tai, kas vyksta. Būkite pozityvesni.

JAUTIS. Jeigu turite protinio darbo, tai susikaupkite ir jį atlikite. O jeigu leidžiatės į kelionę, tai palinkėkite sau sėkmės ir išvykite su džiaugsminga nuotaika ir atvira sąmone naujiems potyriams.

DVYNIAI. Iki vidurdienio paskubėkite sumokėti mokesčius, įmokas ir pan., jei to dar nepadarėte. Dovanų pirkimas dar nepavėluotas, todėl spėsite tam paišlaidauti. Svarbu nesikoncentruoti į negatyvius dalykus, nekelti sau ir kitiems nerimo.

VĖŽYS. Šiandien vidurdienį prasidedanti jaunatis tarsi kreips jus į tai, kad labiau domėtumėtės kitais nei savimi. Atsiverkite kitų žmonių jausmams, požiūriams, nes geranoriškas dėmesingumas šiuo metu yra didžiausia vertybė.

LIŪTAS. Tai darbinga diena, tačiau daug kas priklausys nuo jūsų savijautos. Veikiausiai atliksite tai, ką iš anksto suplanavote. Ruošite šventišką aplinką ir aprangą, patiekalus.

MERGELĖ. Puiku, jeigu su meile širdyje keliausite per šią dieną ir dovanosite gerą energiją aplinkiniams. Jūsų šiluma, žaismingumas labai džiugins vaikus, mylimą žmogų.

SVARSTYKLĖS. Mintys suksis apie namus, šeimą, kitus artimus žmones. Būsite ypač emocingi, jeigu į gimtinę šventėms grįžtate iš toli arba laukiate atvykstančių artimųjų.

SKORPIONAS. Informacija liesis iš visų pusių. Svarbu atsirinkti, kas šiandien jums yra aktualiausia, ir tada nuosekliai laikytis dienotvarkės. Jeigu vykstate į netolimą kelionę, pas gimines arba ruošiatės svečių priėmimui, neapsikraukite papildomais rūpesčiais.

ŠAULYS. Šiandien jums svarbiausias bus vidinis ir išorinis komfortas. To ir sieksite tiek galvodami apie savo poreikius, tiek apie tų žmonių, su kuriais ketinate praleisti gražiausias žiemos šventes.

OŽIARAGIS. Pradėję šią dieną su geromis emocijomis ir išlaikę puikią nuotaiką iki pat vakaro, tikrai nepasigailėsite. Pozityvumas fiksuosis ilgesniam laikui ir trauks sėkmę.

VANDENIS. Ši diena turėtų būti rami. Būsite nelinkę pasiduoti prieššventiniam sambrūzdžiui, versti savęs daryti to, ko nenorite. Bendrame kontekste galite atrodyti kaip keistuoliai. Saugokitės infekcijų, nepiktnaudžiaukite svaigalais.

ŽUVYS. Tikriausiai tai bus drauginga diena. Jums gerai seksis veikti išvien su komanda, norėsis susitikimų su draugais, diskusijų socialiniuose tinkluose ir pan. Jei užmegsite pažintį, ji tikrai bus ne vienadienė.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video