2024/04/20

 

TRUMPIAUSIA DIENA KAI KAM SUTEIKS VILTIES

Neringos Butkevičiūtės nuotrauka

Gruodžio 21 d. horoskopas

Šiandien – Žiemos saulėgrįža. Elnio devyniaragio šventė. Gruodžio 21–24 dienomis būna trumpiausia žiemos diena ir ilgiausia naktis. Nuo šios akimirkos dienos jau pradeda ilgėti, todėl sakoma, kad saulė sugrįžta. Gruodžio 22 d. laikoma astronominės žiemos pradžia. Elnias devyniaragis lietuvių pagonių tikėjime – Mėnulio simbolis. Nuo Mėnulio priešpilnio iki pilnaties – 9 paros, todėl jis vadinamas devyniaragiu.

AVINAS. Galite sulaukti reikšmingos žinios iš užsienio. Jeigu aktualu, rūpinsitės numatomos kelionės formalumais, metinėmis ataskaitomis, pasiruošimu egzaminams ar atsiskaitymams, konkursams. Tačiau kai kurios jūsų ambicijos dar yra kiek nebrandžios.

JAUTIS. Gali būti kad gausite žinią, suteikiančią vilčių dėl reikalingos permainos ar projekto, paskolos. Neskubėkite sunaikinti dokumentų, senų laiškų, pranešimų, nes jų gali prireikti. Džiugins meilės vilionės.

DVYNIAI. Šiandieną aiškinkitės santykius, teisinius niuansus, dalinkitės patirtimi, žiniomis. Turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, stiprinti bendradarbiavimą, partnerystę.

VĖŽYS. Ši diena kels ūpą apsitvarkyti ir šventiškai papuošti aplinką. Nepamiršite pagalvoti ir apie savo išorinį įvaizdį, kad per šventes pavyktų originaliai sužibėti.

LIŪTAS. Būsite energingi, kūrybingi. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos ar sporto srityje, darbe su vaikais. Nusipelnysite komplimentų, simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, tačiau kartu koją gali kišti pavyduoliai.

MERGELĖ. Regis, galvosite, kuo galite pradžiuginti artimuosius, kaip padėti ar kaip elgtis, kad visiems būtų gerai. Per šventes sulauksite malonių siurprizų. Sieksite komforto namų aplinkoje. Kai kas nepigiai kainuos. Galite parengti staigmeną mylimam žmogui.

SVARSTYKLĖS. Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Bus nesunku tartis dėl jums aktualių dalykų, paslaugų. Susitarimas gali atnešti pageidaujamų rezultatų. Visgi jus stebi konkurentai, oponentai, todėl verčiau nebandykite pažeidinėti įstatymų, taisyklių.

SKORPIONAS. Tikėtina nauda iš neseniai atliktos veiklos, pajamos iš nuomos, komercijos. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote, arba savo pasiūlymu labai nudžiuginsite mylimą žmogų, giminaitį ar vaiką.

ŠAULYS. Regis, nestokosite įdomių idėjų bei paaštrės jūsų komercinė uoslė. Sugebėsite būti geri patarėjai, vertintojai. Augs noras pasipelnyti arba padaryti įspūdį, kad iš to turėtumėte kitokios naudos, įgytumėte pripažinimą.

OŽIARAGIS. Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai, tyrimams, šventiniam pasiruošimui. Širdį glostys romantinės intrigos, meilė, komplimentai. Saugokitės infekcijų.               

VANDENIS. Šiandien seksis geriau, jeigu remsitės kolektyvu, komanda arba turėsite tvirtą palaikymą namuose. Konfidenciali informacija gali jums padėti išvengti klaidų. 

ŽUVYS. Kuo iniciatyvesni ir veiklesni būsite, tuo geriau seksis. Gausite intriguojamos informacijos. Atgaivintos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos arba malonios, romantiškos.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video