2024/04/20

 

SVARBIAUSIA – RŪPINTIS SVEIKATA IR SAVIMI

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 20 d. horoskopas

AVINAS. Palanki diena sąžiningiems, apgalvotiems veiksmams. Deja, negarbingos finansinės avantiūros gali išaiškėti ir atnešti nemalonių pasekmių. Tinkamai elkitės, išlaikykite kantrybę.

JAUTIS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su šeima, partneryste, konkurencija. Gali būti, kad išvesite iš kantrybės artimą žmogų arba oponentą. Venkite rizikingų viražų kelyje, o darbe – ginčų su klientais, kolegomis.

DVYNIAI. Prieš keldami kitiems didelius reikalavimus, juos kritikuodami, pažvelkite į save – ar patys neturite trūkumų ir nesate niekam skolingi. Sveikata bus lengvai pažeidžiama, būkite itin atsargūs.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę kūrybinei veiklai. Galite sulaukti pasiūlymų šventėms arba patys juos teikti. Kita vertus, rizikingas nuotykis, neapgalvota avantiūra gali sukelti problemų.

LIŪTAS. Regis, sustiprės prabangos, išskirtinumo troškimas. Net jei norai viršys galimybes, jūs nenorėsite su tuo susitaikyti. Jūsų išlaidavimas kažkam tikrai nepatiks. Neprovokuokite konflikto.

MERGELĖ. Regis, turėsite keblių reikalų, susijusių su reklama, transportavimu, kelių valymu, technikos pirkimu-pardavimu ar remontu. Studijuojantiems gali tekti iš nerimo prakaituoti egzamine ar pan. Pasistenkite, atsipalaiduosite vakare.

SVARSTYKLĖS. Įsiklausykite į racionalius argumentus, įsigilinkite į informaciją. Tai jums padės sudaryti naudingą sutartį, sumažinti nuostolių tikimybę, išvengti nuobaudos ar pan.

SKORPIONAS. Galite susidurti su pretenzingais veikėjais. Nepasiduokite spaudimui kažko imtis, jei jaučiate, kad tai jums netinka ir negalite taikstytis su primetama valia.

ŠAULYS. Šiandien jums stigs energijos, pasireikš išsiblaškymas ar šioks toks elgesio, mąstymo neadekvatumas. Apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais bei nežiopsokite kelyje.

OŽIARAGIS. Šiandien stengsitės užglaistyti nesutarimus, užlopyti kai kurias spragas. Deja, kiti gali būti ne tokie draugiški, kaip jums norisi. Galimas nenumatytas nuostolis.

VANDENIS. Tik protingu reiklumu, o ne ekscentriškais išsišokimais šiandien šį tą pasieksite. Regis, teks apsišarvuoti kantrybe ir reikalauti, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už jau atliktus darbus, paslaugas, prekes ar pan.

ŽUVYS. Jums norėsis prasiblaškyti toliau nuo įprastos aplinkos, aplankyti parodą, turiningą renginį arba naršyti internete. Rytas bus nelengvas tiems, kurie studijuoja, vairuoja, rūpinasi kelionėmis. Venkite lenktynių kelyje, laikykitės taisyklių.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video