2024/04/26

 

VIENIEMS REIKĖS POILSIO, KITIEMS – KANTRYBĖS

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 18 d. horoskopas

Šiandien – Tarptautinė migrantų diena. Arabų kalbos diena. Tarptautinė migrantų diena minėti pradėta Jungtinių Tautų sprendimu. Šią dieną valstybės skatinamos aptarti migracijos problemas.

JTO paskelbė gruodžio 18-ąją Tarptautine arabų kalbos diena. Arabų kalba – viena iš šešių JTO oficialių kalbų.

AVINAS. Šiandien suksite galvą, kuo galėtumėte paįvairinti savo gyvenimą, kad jis labiau džiugintų. Galbūt mėginsite susigrąžinti prarastą artimą žmogų, įsilieti į dominančią kompaniją, su kažkuo susipažinti. Verta stengtis – kai kurie norai pildysis.

JAUTIS. Šiandien tęsite vakar pradėtą savaitgalio planą. Regis, vakare džiaugsitės, kad jums viskas kuo puikiausiai pavyko. Seksis protiniai žaidimai, intriguos flirtas, diskusijos.

DVYNIAI. Šiandien tikėtinas romantiškas pakilimas, kūrybiniai ir kitokie laimėjimai. Būsite linkę sau ir vaikams leisti daugiau pramogų, malonumų. Visgi visur jauskite saiką.

VĖŽYS. Šiandien būsite „naminiai“. Aplink puodus sukinėtis bus maloniau, nei kur nors važiuoti, apsipirkinėti. Gali būti, kad atsinaujins virtualus bendravimas su žmonėmis iš jūsų praeities. Turbūt užplūs sentimentali nostalgija.

LIŪTAS. Tikėtini įdomūs ir naudingi apsikeitimai informacija. Artimieji, vaikai džiaugsis jūsų dėmesiu. Jeigu norite romantiškesnės dienos, susikurkite žaismingą įvaizdį ir aplinką, negailėkite komplimentų.

MERGELĖ. Gali būti, kad pavyks su nekilnojamuoju turtu, šeimos gerove, individualiu verslu susijęs sumanymas. Tikėtini naudingi apsipirkimai. Visgi pernelyg nepasiduokite pirkimo manijai, vartotojiškumui.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite jautrūs, linkę sureikšminti asmenines emocijas, nekokius potyrius, buitinius rūpesčius. Jeigu pajusite, kad esate svarbūs vaikams, mylimam žmogui, pasitikėjimas savimi ir gera nuotaika sugrįš.

SKORPIONAS. Šiandien verta dažniau pabūti vieniems, pasigilinti į subtilius dalykus, filosofiją, meną, žmogiškosios psichologijos paslaptis. Kuo būsite santūresni, tylesni, tuo labiau visus intriguosite ir prisidarysite mažiau problemų. Venkite svaigalų.

ŠAULYS. Šiandien galite atsidurti dėmesio centre, gauti dovanų. Regis, puikiai panaudosite iškalbą ir gudrumą, o tai reiškia, kad įtikinti seksis bet ką. Tai jums gali padėti išspręsti kai kurias aktualias problemas.

OŽIARAGIS. Šiandien būkite kantresni su partneriais, namiškiais, diplomatiškai pagudraukite. Aplinkiniams skleiskite meilę, šilumą, o ne ambicijas. Tai ne tik pagerins mikroklimatą, bet ir duos naudos.

VANDENIS. Įprasta aplinka, kasdienybė gali gadinti nuotaiką. Geriau jausitės, jeigu pavyks nuobodžius reikalus atidėti ir pasimėgauti įdomiais užsiėmimais, kultūriniais renginiais.

ŽUVYS. Šiandien jums būtinai norėsis ką nors pakeisti – jei ne iš esmės, tai nors laikinai. Tarkim, perstumdyti baldus, pridėlioti naujų interjero detalių, pakeisti dominuojančias spalvas ar kt. Labiau planuokite išlaidas.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video