2024/04/20

 

LAUKIA AKTYVI DIENA

Unsplash nuorauka

Gruodžio 17 d. horoskopas

AVINAS. Tereikia pozityvumo ir taktiško bendravimo, kad ši diena būtų maloni jums bei nesugadintumėte jos kitiems. Su dominančiu asmeniu jus gali suartinti bendra aktyvi veikla, sportas.

JAUTIS. Šiandien veikiausiai turėsite ūpo tvarkytis ir pradėti šventiškai puošti namus. Jeigu savijauta bus gera, tai energijos užteks ir ūkinei, ir protinei, ir pramoginei veiklai.

DVYNIAI. Teks vikriai suktis, jei esate susiję su pramogų verslu, meno sfera. Kils įdomių idėjų, kurias verta įgyvendinti. Kai ką dar laikykite paslaptyje, kad būtų siurprizas. Bendraudami su vaikais ir mylimaisiais, daugiau juokaukite, girkite.

VĖŽYS. Ypatingų problemų šiandien neturėtų iškilti. Tikriausiai apsiribosite buitimi ir paprasčiausiais žemiškais, ramiais džiaugsmais. Artimi žmonės į jus gali kreiptis patarimų, kuriais liks patenkinti.

LIŪTAS. Šiandien galite daug ką išsiaiškinti ir nuveikti, jeigu pasitelksite į pagalbą artimuosius, draugus. Galite išvykti į trumpą kelionę, susitikti su giminaičiais, aptarti būsimus bendrus planus.

MERGELĖ. Šiandien aktyvūs būsite šeimos reikalų, komercijos srityje. Stengsitės pagražinti namų aplinką, pagerinti gyvenimo sąlygas. Galbūt itin domėsitės nekilnojamojo turto rinka, prekybinėmis akcijomis, kelionių pasiūlymais.

SVARSTYKLĖS. Vakarop nuotaika stipriai pagerės, jeigu užteks valios atlikti tai, ką suplanavote. Kita vertus, nebūkite maksimalistai. Vertinkite nedidelius pasiekimus bei paprastus gyvenimo malonumus.

SKORPIONAS. Metas atitrūkti nuo praktinių darbo rūpesčių. Pažvelkite į viską iš šalies, pafantazuokite, atsipalaiduokite, labiau pamilkite save ir aplinkinius. Vien dėl pozityvaus nusiteikimo gali pradėti pildytis kai kurie slapti jūsų lūkesčiai.

ŠAULYS. Šiandien kuo daugiau bendraukite gyvai arba socialiniuose tinkluose. Susitikite su draugais, eikite į renginius, sportuokite, skirkite pasimatymus. Ir, žinoma, neatsisakykite jums pateiktų adekvačių pasiūlymų, pakvietimų.

OŽIARAGIS. Šiandien pravartu pakeisti kasdieninio gyvenimo ritmą. Įdomiau, energingiau leiskite laisvalaikį, plėskite akiratį. Neatsisakykite sudalyvauti renginyje, pabendrauti su gerbėjais ar pan.

VANDENIS. Palanki diena kelionės pasirinkimui, realiam bei internetiniam bendravimui su platesniu pasauliu, studijų darbų rengimui bei atsiskaitymams. Gausite įdomios informacijos, kuri gali netrukus praversti.

ŽUVYS. Galite pasiryžti kažkokiai permainai ar nuotykiui. Jeigu tai susiję su meile, seksu, iš anksto apgalvokite tiek strategiją, tiek pasekmes. Galbūt išlaidausite būsimoms dovanoms, siurprizams.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video