2024/03/29

 

ŠIANDIEN – MENININKŲ IR VERSLININKŲ DIENA

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 15 d. horoskopas

AVINAS. Tinkamas metas spręsti su įsidarbinimu, persikvalifikavimu, sveikatos stiprinimu susijusius klausimus. Jei gerai jaučiatės, galite pasiduoti impulsui keisti šukuoseną, įvaizdį ar kt. Saugokitės traumų, tinkamai elkitės su technika.

JAUTIS. Gera diena kūrybinei veiklai, įvairiems pristatymams, vaikų ugdymui. Demonstruokite talentus, reprezentuokite save ar auklėtinius, skirkite pasimatymus. Seksis patikti dominantiems asmenims, publikai.

DVYNIAI. Šiandien pajusite, kiek daug jums reiškia artimi žmonės, namai, komfortas bei praeities patirtys. Regis, pradėsite planuoti kalėdines dovanėles, jas pirkti, kurti ar gaminti. Tramdykite impulsyvumą, pasitelkite kantrybę. Saugokitės traumų.   

VĖŽYS. Šiandien nusimato kontaktų, pasitarimų, interviu, studijų atsiskaitymų ar pan. Daug laiko skirsite naršymui internete, informacijos paieškai ar prekių užsakymams. Venkite nelegalių sandėrių, būkite atsargesni kelyje ir saugokitės traumų.

LIŪTAS. Gera diena verslo susitarimams, komercijai, apsipirkimui, darbo paieškoms, jau parengtoms sutartims. Jei turite reikalų, susijusių su nuosavybe, kreditais, nedelsdami jų imkitės iš pat ryto.

MERGELĖ. Šiandien galite kažkuo pasižymėti. Veikiausiai tik gerąja prasme. Tinkama diena pasimatymams, pasitarimams, pristatymams. Galite įgyti gerbėjų, rėmėjų. Svarbu išvengti konfliktų ir pasisaugoti traumų.

SVARSTYKLĖS. Rimtai dirbti, stengtis šiandien visiškai nesinorės. Jeigu įmanoma, praktinių reikalų nesiimkite. Labiau tiktų meninė veikla ar kas nors susiję su vaizduote, mistika, labdara, farmacija. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Tai turėtų būti drauginga diena. Regis, negailėsite kitiems dėmesio ir patys jo sulauksite. Jeigu jūsų prašys finansinės paslaugos, paskolos, gerai pagalvokite, ar tai nepakenks santykiams.

ŠAULYS. Dalykine prasme tai turėtų būti rezultatyvi diena. Regis, pradės ryškėti perspektyvos. Kita vertus, nepasitenkinimą gana aštriai reikš konkurentai, oponentai. Galite atsidurti dėmesio centre.

OŽIARAGIS. Gana produktyvi diena, daug kas seksis, net galite sublizgėti kažkokioje srityje. Visgi pasistenkite atsisakyti to, kas nėra pakankamai saugu dėl netvarkingos technikos, slidumo ar kt. 

VANDENIS. Gana palanki diena tvarkyti finansinius reikalus, draudimo sutartis, tarpininkauti kitiems panašiuose reikaluose. Regis, iš to bus naudos ir jums, ir kitiems. Labiau rūpinkitės vaikų saugumu.

ŽUVYS. Jeigu ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, gali pasitaikyti neblogas variantas. Nestokosite sugebėjimo fantazuoti ir kūrybinio įkvėpimo. Kita vertus, kažkas iš šeimos narių kels rūpesčių arba savo elgesiu gadins nuotaiką.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video