2024/04/18

 

BELAUKDAMI SAULĖS SUGRĮŽTUVIŲ BŪKITE ATSARGŪS

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 30-oji – Šv. Andriejus, saulės grįžtuvių laukimo pradžia. Nuo seno šią dieną lietuviai švęsdavo pirmąją žiemos šventę ir pradėdavo laukti Saulės sugrįžtuvių. Ši naktis buvo laikoma ypatinga, pranašiška. Tikėta, kad merginos šią dieną gali susapnuoti savo būsimą vyrą. Į Lietuvą atėjus krikščionybei, ši diena sutapatinta su šv. Andriejaus varduvėmis, tačiau senoviniai lietuvių burtai šios šventės metu dar ilgai išliko.

AVINAS. Santykiai darbe arba asmeniniame gyvenime nėra visiškai aiškūs ir geri. Arba jums taip atrodo ir dėl to jaučiatės neužtikrintai. Stenkitės nuoširdžiai pasikalbėti ir atsikratyti neigiamo požiūrio.

JAUTIS. Paskolinę pažįstamam asmeniui pinigų, galite likti ir be jų, ir be draugystės. Kaip bebūtų, sąžinė jums turbūt kuždės, kad negalite nusisukti, ignoruoti pagalbos prašymo.

DVYNIAI. Dalykiniai rūpesčiai reikalaus nemažai dėmesio, teks imtis konkrečių veiksmų. Pasistenkite apdairiai tvarkyti dokumentus, nepalikti spragų. Saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Gana produktyviai padirbėsite srityse, susijusiose su užsieniu, švietimu, kultūra, informacija. Kiek sunkiau seksis derinti finansinius ir praktinius interesus, derėtis.

LIŪTAS. Meilės arba greito praturtėjimo pagunda ims stiprėti, tad gali būti, kad pradėsite elgtis ne visai pagal taisykles, moralinius principus. Darbe itin svarbu nepažeisti įstatymų.

MERGELĖ. Dėl kai kurių neišspręstų problemų viskas atrodys sudėtingiau, nei yra iš tikrųjų. Regis, kažkuo nustebins sutuoktinis, partneris. Dėl to susvyruos kai kurios iliuzijos arba jų padaugės. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

SVARSTYKLĖS. Galite sugadinti dalykinį įvaizdį, jeigu mėginsite išsisukti nuo įpareigojimo, atsakomybės. Malonių minčių sukels meilės peripetijos, flirtas.

SKORPIONAS. Galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti veiklą, praturtėti. Galbūt nuskambės ir avantiūristiškas pasiūlymas. Gana gera diena kūrybiniams projektams. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

ŠAULYS. Kažko reikalaudami, siekdami ar viešindami, šiandien nepersistenkite. Jauskite saiką ir atsakomybę. Prioritetą teikite savo šeimai, artimiesiems, mylimam žmogui.

OŽIARAGIS. Su darbais ir mokslais dorositės be ypatingų trikdžių. Tikėtina, kad gausite informacijos, kuria sėkmingai pasinaudosite siekdami sau naudos, komforto ar malonumo.

VANDENIS. Regis, jums norėsis paįvairinti savo gyvenimą naujais atspalviais, o aplinką – moderniomis detalėmis. Sugebėsite sujungti sunkiai suderinamus dalykus. Galite iš pažįstamo asmens gauti neblogą pasiūlymą.

ŽUVYS. Būsite labai emocionalūs, linkę dramatizuoti bet kokius nesklandumus. Visgi vakare suprasite, kad opios problemos sprendimas buvo dėsningas ir daug ko išmokė. Saugokitės vagių, sukčių.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video