2024/03/28

 

KOKIAS AUSINES PASIRINKTI, KAD JOS PADĖTŲ LAIMĖTI KIEKVIENĄ ŽAIDIMĄ?

gameroom.lt nuotrauka

Žaidimams su kompiuteriu reikia įvairių priedų: pelės, klaviatūros, monitoriaus ir ausinių. Žaidimų ausinės su mikrofonu yra nepakeičiamas kompiuterinės įrangos atributas ir vertas įsigyti. Esame tikri, kad kambario draugai, kurie palaiko jūsų pomėgį, nebus sužavėti kvapą gniaužiančiais žaidimų garsais, sklindančiais iš kambario. Yra daugybė argumentų, įrodančių ausinių naudą žaidimams, bet svarbiausia, kad specialios ausinės gali padėti daugiau susikoncentruoti į virtualią aplinką, sklandžiai bendrauti su žaidimų partneriais ir efektyviau pasiekti tai, kas svarbiausia – laimėti.

Kokios ausinės yra dažniausias pasirinkimas?

Kiekvienas žaidėjas turi galimybę ausines pasirinkti pagal save, tačiau patarimas iš tų, kurie žaidžia jau ne vienerius metus tikrai yra vertingas. Pirmasis svarbus žingsnis renkantis žaidimų ausines yra nuspręsti, ar jums reikia tik ausinių, ar žaidimų ausinių su mikrofonu. Jei esate sužavėti aiškia garso kokybe ir įrašymu bei ketinate įsigyti atskirą mikrofoną, tuomet žaidimų ausinės su mikrofonu jums nebūtinos. Tačiau žaidėjams, kurie dažnai yra savamoksliai, tai puikus pasirinkimas „du viename“. Renkantis ausines neabejotinai svarbi jų garso kokybė. Tinkamos kompiuterio ausinės ne tik padeda pasyviai arba aktyviai slopinti foninį triukšmą, bet ir padeda sukurti garso aplinką, leidžiančią visiškai pasinerti į žaidimo tikroviškumą. Dauguma žaidėjų renkasi ausines su erdvinio garso sistema. 5.1 ausinės yra labai populiarios, o dėl skirtingų kanalų ir garsiakalbių sukuria virtualią garso erdvę, leidžiančią labai tikroviškai patirti žaidimą – girdite, kaip arti yra priešininkas, kurioje pusėje, O gal jis gale? 7.1 ausinės taip pat populiarios, jos pasižymi tikslesniu žaidimų fono garsu, tačiau už tai turėsite mokėti daugiau. Svarbu atkreipti dėmesį, ar jūsų žaidimų platforma gali palaikyti šią ausinių funkciją.

Kodėl patogios yra belaidės ausinės?

Laidai, laidai, laidai… Ar jų dar negana? Jei turite galimybę, pasirinkite belaides ausines, jas galėsite naudoti sporto klube ar tiesiog ilgoje kelionėje namo, ne tik prie kompiuterio. Susipainioję skirtingų kompiuterių įrenginių laidai erzina ne tik žaidėjus, bet ir kiekvieną kompiuterio vartotoją, tad kodėl gi nepasirinkus belaidžių ausinių? Kalbant apie kokybę, belaidės žaidimų ausinės yra tokios pat geros, kaip ir tradicinės laidinės ausinės, tuo pačiu išlaisvindamos jus iš užgriozdintų statinių erdvių. Vienintelis galimas trūkumas pirmą kartą naudojant belaidį įrenginį yra netyčia išsikrovusi baterija. Nors belaidžių ausinių gamintojai žada ilgą baterijos veikimo laiką, reikia laiko, kad išsiugdyti įprotį nepamiršti patikrinti ausinių įkrovimo. Jei ieškote ekonomiškesnio varianto, rinkitės laidines ausines – jos turi tas pačias funkcijas, yra lengvesnės, lengviau naudojamos ir pigesnės. Taip pat apsvarstykite savo mėgstamą žaidimų platformą. Galbūt jums reikia su PS suderinamų ausinių? Arba ausinės, skirtos „XBox“ konsolei? Ne visos ausinės ir jų funkcijos gali būti suderinamos su skirtingomis žaidimų platformomis, todėl kai kurioms žaidimų ausinėms gali prireikti specialių adapterių. Tokiu atveju turėtumėte pagalvoti, kad gali būti verta įsigyti XBox pritaikytas ausines arba PS ausines. Be to, kai kurių gamintojų naujesnio modelio kompiuteriai turi USB-C jungtis, todėl nepamirškite, kad jūsų žaidimui gali tikti ausinės su C tipo jungtimi. Nepamirškite, kad visą žaidimų seansą dėvėsite ausines, todėl jos turi ne tik tenkinti jūsų poreikius, bet ir užtikrinti maksimalų komfortą – patogiai priglusti, o ne prispausti. Verta rinktis PC ausines su reguliuojamu galvos lankeliu, o ausinės turi būti pakankamai storos ir minkštos medžiagos.

Kompiuterinių žaidimų ausinės pasižymi aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu, nes yra skirtos aistringam, aktyviam žaidimui, todėl tokios ausinės puikiai funkcionuos ir kitiems kasdieniams poreikiams – laisvalaikiu klausantis muzikos, puikiai tiks darbui ar kelionėms (žaidimas belaidžiu būdu). ausinės yra universalios).  Investuodami į žaidimų ausines, padidinate kompiuterinių žaidimų malonumą ir noras žaisti pakyla į kitą lygį. Tai galite nustatyti tik pabandę. 

gameroom.lt informacija

Užs. Nr 1504

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video