2024/04/18

 

BŪKITE MANDAGŪS, NES BE KITŲ PAGALBOS NEIŠSIVERSITE

Pixabay nuotrauka

Lapkričio 21-oji – Pasaulinė sveikinimosi diena. Ji minima nuo 1973 m. Ją švęsti paskatino du broliai amerikiečiai Maiklas ir Brajenas Makomakai, kovojantys prieš šaltąjį šalių karą. 1973-iųjų rudenį broliai netyčia susitiko Nebraskoje ir taip apsidžiaugė susitikimu, kad nutarė savo džiaugsmu pasidalyti su kitais. Jie išsiuntė laiškus draugams ir pažįstamiems į visus pasaulio kampelius. Jų siunčiamuose laiškuose nebuvo jokių idėjinių užuominų. Tai buvo tiesiog sveikinimai, linkėjimai ir prašymas perduoti sveikinimus dar bent 10-čiai žmonių. Galiausiai jų idėją palaikė JAV ir kitos valstybės. Taigi lapkričio 21-ąją siūloma išsiųsti kuo daugiau sveikinimų visiems savo draugams ir pažįstamiems.

AVINAS. Nors turite rūpesčių, kol kas nederėtų nertis iš kailio, forsuoti įvykių. Panaudokite sukauptą informaciją, atidžiai sutvarkykite dokumentus, pasidomėkite įstatymais, užbaikite tai, ką svarbu pabaigti. Derinkite interesus su partneriais.

JAUTIS. Šiandien pravartu imtis iniciatyvos, norint kažką pataisyti, patobulinti. Tai aktualu tuo atveju, kai jaučiate, kad užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui užbaigti.

DVYNIAI. Šią dieną pradėsite aktyviai nusiteikę. Be akivaizdaus veiklumo, aplinkinius dar stebinsite kūrybingumu, šmaikštumu. Nors ne viską atliksite nepriekaištingai, už savo žavesį pelnysite papildomų balų.

VĖŽYS. Šeiminių reikalų diena. Regis, atsiras priežasčių, dėl kurių artimieji prikaustys jūsų dėmesį, taps dar svarbesni. Pasistenkite išlaikyti harmoniją namuose bei gerą mikroklimatą darbe.      

LIŪTAS. Šiandien nesėdėsite rankų sudėję, nes padaugės optimizmo bei ūpo veikti, tobulintis. Noriai bendrausite, viskuo domėsitės. Galite sulaukti informacijos, kuri jums bus naudinga arba kuri nudžiugins artimą žmogų.

MERGELĖ. Jums labai rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Neblogas metas derėtis, apžiūrėti, kas ir kaip naudingiau, geriau. Galbūt susitarsite dėl kredito, lizingo, paskolos sąlygų palengvinimo ar pan.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jūsų racionalumas ir emocionalumas gali pasitarnauti konkrečiam tikslui. Pasiektais rezultatais nenusivilsite. Regis, seksis ginti ir stiprinti turtines pozicijas.

SKORPIONAS. Pirmąją šios dienos pusę geriausiai seksis kūrybinė, farmacinė, psichologinė ir socialinė veikla. Pyksite, jei kas nors jums trukdys, skleis gandus ar pirš nuomonę. Vakarop sielos polėkį keis materialiniai interesai.

ŠAULYS. Diena turėtų būti sklandi. Džiugins netrikdanti darbų eiga, draugiškas bendravimas su aplinkiniais, vaikų pasiekimai ir kt. Galima tikėtis įtakingų žmonių palaikymo, vadovybės įvertinimo.

OŽIARAGIS. Šiandien kils ūpas pabendrauti su seniai matytais draugais, bendraminčiais. Regis, viskas klostysis šauniai, jeigu tik nesupyksite dėl išgirstų pastabų ar keistų juokelių.

VANDENIS. Naudokitės palankiomis situacijomis, jei norite daugiau užsidirbti, gauti lengvatų ar paramos, susigrąžinti skolas ir pan. Kaip tik šiandien galite tikėtis jums naudingų asmenų palankumo, dėmesio.

ŽUVYS. Iš pat ryto imkitės finansinių reikalų, kurių geriau neatidėlioti. Taip pat gebėsite sėkmingai pasirūpinti ir kitomis pareigomis. Galite susidomėti kultūrinio renginio ar kelionės pasiūlymu.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video