2024/03/19

 

VIENIEMS FLIRTO, KITIEMS – PAVOJŲ DIENA 

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Iš gyvenimo partnerio ar gerbėjo galite sulaukti viliojamo pasiūlymo leistis į ekskursiją, kelionę, įdomų renginį, teatrą ar pan. Pavojingi užsiėmimai, susiję su netvarkinga technika, greičiu kelyje, ugnimi.

JAUTIS. Tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Paskatinti draugo ar partnerio, galite surizikuoti keisti įvaizdį, įsigyti modernų daiktą ar naminį augintinį. Regis, tai nenuvils.

DVYNIAI. Šiandien jus vilios rizikingi laisvalaikio užsiėmimai. Regis, flirtuosite taip pat lengvai, kaip kvėpuosite. Galite susižavėti talentingu asmeniu arba patys padaryti įspūdį savo gebėjimais. Saugokitės sukčių, ugnies, dujų, traumų.

VĖŽYS. Šiandien jums net nereikės išeiti iš namų, kad patirtumėte pramogų, kūrybinio įkvėpimo ir pan. Džiaugsmas, meilė – vidinė būsena, ir ją šiandieną lengvai susikursite bei mielai dalinsitės su artimaisiais, vaikais.

LIŪTAS. Tai diena, kai jausitės gerai ir tarp keturių savo namų sienų, ir kavinukėje su draugais, ir kultūriniame renginyje. Patiks tvarkytis, apsipirkinėti, puoštis, flirtuoti. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Pasijusite tarsi praturtėję, net jei negausite jokio prizo. Nebūtina laimėti aukso puodą ar gauti brangią dovaną. Tereikia mėgautis jau susikurtu komfortu, gebėti džiaugtis tuo, ką turite, ir dalintis geromis emocijomis. Saugokitės sukčių, avarijų.

SVARSTYKLĖS. Pozityvių emocijų diena. Džiugins paprasti žemiški malonumai, pokalbiai su artimos aplinkos žmonėmis. Jeigu aktualu, galite lengvai susitarti dėl nekilnojamojo turto, nuomos, techninės prekės ar kt. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Tai turėtų būti rami, atpalaiduojama diena. Regis, skleisite šviesią energiją, meilę, todėl prie jūsų šliesis šilumos, atjautos ištroškę asmenys. Raskite galimybių pasimėgauti asmenine erdve be pašalinių žmonių, jei jaučiate tokį poreikį.

ŠAULYS. Būsite aktyvūs, nusiteikę pasiduoti pagundoms, draugų ir gerbėjų vilionėms. Visgi galite abejoti, ko labiau norite – šurmulingų pramogų ar ramios asmeninės erdvės su knyga, internetu.

OŽIARAGIS. Jeigu šiandien turite atlikti nelabai lengvą pareigą, pasidairykite, ar nėra norinčių jums padėti. Regis, nesunkiai rasite ir draugiškos pagalbos, ir nesavanaudiškos labdaros, ir meninių idėjų.

VANDENIS. Šiandien turėtumėte pasilepinti tuo, kas jums teikia malonumą, padeda atsipalaiduoti. Galite užmegzti žavią pažintį. Jeigu esate kelionėje, patirsite ypatingų įspūdžių.

ŽUVYS. Šiandien būsite tokie dosnūs, kilnūs, filosofiški, kad negalvosite apie jokį taupymą, savęs ribojimą. Regis, kiek per laisvai leisite pinigus, šį tą nuslėpdami nuo sutuoktinio arba naiviai gudraudami. Saugokitės vagių, ugnies, dujų.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video