2024/04/16

 

PERMAINOS REGIONŲ PARTIJOS RAJONO SKYRIUJE

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Artėja Savivaldos rinkimai. Kai kurios partijos jau paskelbė savo kandidatus į merus. Bet didesnio partijų aktyvumo rajone dar nematyti. Yra tik vienas pokytis – naujas Regionų partijos Kupiškio skyriaus pirmininkas. Kas lėmė šią kaitą? Koks žmogus šiandien eina šios partijos skyriaus vadovo pareigas?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Regionų partijos skyrių rajone kūręs ir jam pradėjęs vadovauti Egidijus Vaitiekūnas netrukus iš tų pareigų pasitraukė. Nuo šių metų balandžio 20 dienos jį pakeitė Deimantė Vitienė. Paklausta, kodėl iš pareigų pasitraukė jos pirmtakas, D. Vitienė atsakė, kad taip jis nusprendė savo noru, tai buvo jo pasirinkimas.

Kodėl taip apsisprendė, išsamiau galėtų papasakoti tik jis pats. „Visada keliu sau iššūkius ir drąsiai neriu į naujas veiklas, atsiradus progai eiti į politiką galimybės neatsisakiau.
Ankstesnės patirties politikoje neturiu. Regionų partiją pasirinkau todėl, kad ši partija savo vertybėmis ir prioritetais yra išskirtinė. Man patiko Jono Pinskaus idėjos, požiūris į mažuosius Lietuvos regionus, buvo priimtina Lietuvos regionų partijos koncepcija ir įstatai. Nuo balandžio partijos skyrių papildė 21 narys.
Iš viso šiuo metu turime 22 narius“, – taip prisistatė ir apibūdino skyrių D. Vitienė.

Plačiau skaitykite lapkričio 12 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video