2024/04/23

 

NUSIŠYPSOKITE – LAUKIA SĖKMINGA DIENA

Neringos Butkevičiūtės nuotrauka

AVINAS. Būsite veiklūs, kūrybingi. Domėsitės aplinkinių žmonių gyvenimu, žiniasklaidos naujienomis. Jeigu jūsų laukia sceniniai pasirodymai, sporto varžybos ar kokie nors susitikimai, turėtumėte patirti puikių įspūdžių.

JAUTIS. Šiandien gebėsite pasidžiaugti net paprasčiausia rutina. Regis, plačiau atsivers jūsų akys, suvoksite, kad tik nuo jūsų priklauso, kokias emocijas pasirenkate jausti ir kaip žvelgti į aplinkinius. Rinkitės meilę, gėrį ir galėsite patirti nuostabių potyrių.

DVYNIAI. Šiandien galite visur suspėti, daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į viską numoti ranka. Gali būti, kad vyksite į netolimą kelionę, gausite intriguojamą laišką, kvietimą, teiksite ar imsite interviu.

VĖŽYS. Gana rami, produktyvi diena. Tikėtinos neblogos pajamos arba meilės intriga. Galbūt emocijas neįprastai audrins švelnūs žvilgsniai, žodžiai ar komplimentai.

LIŪTAS. Būsite jausmingi, emocionalūs. Bus pokalbių, kurie jus nudžiugins. Daugės kūrybingumo ir ateities planų, susijusių su vaikais, naujais projektais ir pan.

MERGELĖ. Jus gali labiau sudominti mokslo nepaaiškinti dalykai, religijos, menai, socialiniai projektai. Įmanomas meilės nuotykis. O galbūt malonius dalykus dar tik planuosite, fantazuosite apie tai.

SVARSTYKLĖS. Šiandieniniai susitikimai suteiks gerų įspūdžių. Regis, sėkmingai spręsite piniginius ir santykių klausimus. Galite susigundyti siūlomu nauju darbu, modernesniu įvaizdžiu, kultūriniu renginiu, pasimatymu ar kt.

SKORPIONAS. Veikiausiai ši diena parodys, kad jūsų didelės pastangos nenuėjo veltui. Pasijusite įvertinti, o gal ir nuoširdžiai mylimi. Galbūt neseniai gautą dovanų kuponą šiandien paversite norima preke ar malonia paslauga.

ŠAULYS. Ši diena žada sėkmę ne vienoje srityje. Regis, ryžtingiau imsite dorotis su mokslo, intelektinės veiklos iššūkiais. Jei pasiilgote turiningo laisvalaikio, svajosite apie kelionę. Galite susirasti tinkamą variantą netolimai ateičiai.

OŽIARAGIS. Neblogai seksis tvarkyti finansinius ir visuomeninius reikalus. Vilios įvairūs malonumai, pagundos, pikantiški potyriai. Pažįstami asmenys gali mėginti jus įtraukti į neįprastus užsiėmimus.

VANDENIS. Svarbiausia aktualija šiandien – bendradarbiavimas, tarpusavio komunikacija ir santykiai. Nesunku bus pakreipti norima linkme dominančius santykius, susitarti dėl naudingo tarpininkavimo, projekto ar pan.

ŽUVYS. Kad ir ką veiksite, šiandien nestokosite meilės, atjautos, muzikos savo sieloje. Tai pajaus ir aplinkiniai, tarsi spinduliuotumėte gėrį iš vidaus į išorę. Kažkam galite labai padėti, įkvėpti gyvenimui, kūrybai.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video