2024/04/19

 

ŠIANDIEN – PERMAINŲ DIENA

Unsplash nuotrauka

Ar žinojote, kad žmonės pramiega trečdalį savo gyvenimo. Dauguma sapnuoja. Kas trečia moteris ir kas ketvirtas vyras sapnuodami kalba, kas dvidešimtas – krūpčioja. Manoma, kad sapnai būna dvejopi – mūsų pasąmonės išraiška ir gebantys pranašauti ateitį. Pirmuosiuose atsispindi visi išgyvenimai, baimės ir norai, kurie susikaupia mūsų pasąmonėje per dieną ar per ilgesnį laikotarpį. Antruosiuose gausu reikšmingų simbolių, kuriuos reikia mokėti išsiaiškinti. Manoma, kad dažniausiai pildosi sapnai, susapnuoti per pilnatį.

AVINAS. Nuo ryto jūsų mintys ir veiksmai suksis kasdieninių klausimų rate. O kai po truputį įsibėgėsite, būsite beveik nesustabdomi. Regis, kils ūpas skirti pasimatymus, šėlti su draugais, sportuoti arba aktyviai palaikyti savo komandą, ruoštis renginiui ar kt.

JAUTIS. Šiandien galite pasireikšti mokslo srityje, intelektinėje veikloje, sublizgėti įstatymų išmanymu arba užsienio kalbų įgūdžiais. Tikriausiai džiugins pasiteisinę pastangų rezultatai, geri santykiai, meilė.

DVYNIAI. Gali būti sunku susilaikyti neišlaidavus gražiems dalykėliams, malonioms paslaugoms. Nepakenktų finansinis, materialinis savo galimybių įvertinimas. Galite sulaukti informacijos, kuria sumaniai pasinaudosite. Tikėtinas intriguojamas flirtas.

VĖŽYS. Rytas gali kiek sugadinti nuotaiką, jei darbe arba su gyvenimo partneriu teks aiškintis, kas teisesnis ir galingesnis. Įdienojant bus vis smagiau. Jums kilusi patraukli idėja bus nesunkiai realizuojama. Seksis grožio verslas, džiugins kūryba, meilė, vaikai.

LIŪTAS. Iki pietų jums geriau seksis dirbti vienumoje, niekieno neraginamiems. Jei pajusite meninį įkvėpimą, prasmingai jį išnaudokite. Būsite linkę teikti labdarą, palaikyti tvarumo idėjas ir jomis dalintis su kitais.

MERGELĖ. Ši diena iki pietų bus labai aktyvi. Pasinaudokite pasitikėjimo savimi antplūdžiu, jeigu norite nuveikti kažką, kam anksčiau trūko ryžto. Popiet sumažės energijos, bet daugės sentimentų, atjautos, empatijos, meniškumo, meilės.

SVARSTYKLĖS. Permaininga diena, kaip ir jūsų nuotaika. Visgi dienai įsibėgėjant daugės verslumo, kūrybinės energijos, romantiško polėkio, optimizmo. Pravartu vakare sudalyvauti renginyje, susitikti su draugais ar pan.

SKORPIONAS. Šiandien pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, stažuotę, akiratį plečiančią kelionę ar pan. Galite sulaukti žinios iš valstybinės įstaigos ar užsienio. Turėtų džiuginti daugybė dalykų – mėgstamas darbas, meilė, vaikai.

ŠAULYS. Šiandien neblogai seksis gvildenti kitų žmonių problemas, rinkti informaciją apie tai, aprašinėti, konsultuoti, tarpininkauti. Popiet gali atsirasti reikalų, susijusių su mokslu, užsieniu.

OŽIARAGIS. Rytas bus nervingas, jei jums pristigs pakantumo, pagarbos. Situacija pagerės tik pasistengus suderinti skirtingus interesus. Regis, būsite išradingi panaudodami antrines žaliavas, brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus, jų detales.

VANDENIS. Regis, turėsite labai daug darbo arba svarbių dalykinių pokalbių. Darysite gerą įspūdį pašnekovams. Tikriausiai jums seksis demonstruoti žinias, įstatymų išmanymą, pristatyti mokslinius darbus, publikuoti, skleisti informaciją ir pan.

ŽUVYS. Aktyvi, rezultatyvi, kūrybinga diena. Puiki intuicija prisidės prie jūsų sėkmės. Regis, būsite tokioje aplinkoje, kurioje galėsite jaustis suprasti ir priimami su visomis savo silpnybėmis ir jausmais.

ELTOS inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video