2024/04/19

 

GERUMO DIENĄ EMOCIJOS VERŠIS PER KRAŠTUS!

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 13-oji – Pasaulinė gerumo diena. Šią dieną visuomenė skatinama peržengti klasinius, religinius ar rasinius nesutarimus, nusišypsoti praeiviams, paskambinti artimiesiems ir draugams.

AVINAS. Šiandien jus džiugins keturios namų sienos ir niekur nebus geriau nei namuose su artimiausiais žmonėmis. Tiktų užsiimti namų ruoša, atlikti ilgesnio poveikio higienos ir grožio procedūras.

JAUTIS. Su giminaičiais, draugais ar kaimynais nesunkiai rasite bendrų pokalbio temų, galbūt net ir šaunių užsiėmimų kartu. Gali būti, kad ką nors sveikinsite arba paskirsite pasimatymą.

DVYNIAI. Šiandien spėsite ir apsipirkti, ir pasmaguriauti, ir pabendrauti. Būsite neatsparūs reklamos vilionėms. Esant progai, neatsisakysite užsiimti papildoma veikla, duodančia pajamų.

VĖŽYS. Būsite jausmingi, emocionalūs, išsiilgę namų jaukumo, meilės. Nesunkiai pavyks su kažkuo susitaikyti, pataisyti įspūdį, sužavėti ar pan. Tikru nuoširdumu savo pusėn palenksite bet ką.

LIŪTAS. Šiandien jus vilios meno, meditacinės muzikos garsų, mistinių paslapčių pasaulis. Intuityviai, empatiškai jausite kitus žmones, emocionaliai reaguosite. Galite teikti labdarą.

MERGELĖ. Tai bus drauginga, įdomi diena. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame sutiksite senų pažįstamų. Gali užsimegzti ir nauja vertinga draugystė, partnerystė.

SVARSTYKLĖS. Pasidžiaukite tuo, kuo šiandien galite pasidžiaugti, ir neieškokite tamsiųjų pusių. Neatmeskite jums neabejingo asmens patarimų. Jie išties gali būti naudingi.

SKORPIONAS. Ši diena gali būti ir maloni, ir prasminga. Regis, sėkmingai demonstruosite platų akiratį, imsitės intelektinės veiklos, galvosite apie didesnius užmojus. Galite atskleisti jausmus patinkančiam asmeniui, megzti naujas pažintis.

ŠAULYS. Šiandien pravartu aptarti bendrą šeimos biudžetą su partneriu, namiškiais. Viską įvertinę be jokio nerimo galėsite nusipirkti pageidaujamų daiktų arba skirti tam tikrą sumą savaitgalio pramogai.

OŽIARAGIS. Tikriausiai atsiras asmenų aktyviai siekiančių jūsų dėmesio. Jų motyvai gali būti įvairūs, tačiau tikėtina, kad sulauksite ir romantiškų vilionių. Galite užmegzti meilės romaną arba patirti nuotykį.

VANDENIS. Šiandien galite drąsiai mėginti koreguoti įvaizdį, keisti šukuoseną ar pan. Jeigu šiuo metu jums labai rūpi augintinio sveikata ar išvaizda, jautriai juo pasirūpinsite.

ŽUVYS. Jeigu šią dieną praleisite be pramogų, tai labai save nuskriausite. Pravartu saikingai pasilinksminti, pademonstruoti savo talentus, kūrybingumą. Romantiškas pasimatymas suteiks gerų įspūdžių.

ELTOS inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video