2024/04/20

 

OŽIO DIENĄ KAI KAM NORĖSIS FLIRTO

Neringos Butkevičiūtės nuotrauka

Senovėje lietuviai šią dieną šventė Ožio šventę, skirtą pakviesti žiemai. Kad greičiau pasnigtų, piemenys aplink beržą tris kartus apvesdavo baltą ožką. Baltas beržas ir balta ožka simbolizavo sniegą. Ožiai buvo papuošiami kaip karaliai, su karūnomis, vaišinami kopūstais ir morkomis. Šią dieną lauke ant laužo piemenukai paskutinį kartą kepdavo savo skanėstą – kiaušinienę iš dvylikos kiaušinių.

AVINAS. Šiandien jaukiausia bus namuose su šeima. Puiku, jeigu kartu su šeimos nariais paeksperimentuosite virtuvėje, išklausysite juos ir patys jiems atversite širdį.

JAUTIS. Tai tinkama diena įvairiems susitikimams, pasiplepėjimams bei pasimokyti, jeigu tai aktualu. Tik neįklimpkite į socialinius tinklus visai dienai. Pajudėkite, sėskite ant dviračio ar pasivaikščiokite.

DVYNIAI. Sutelksite dėmesį į labai žemiškus dalykus. Regis, kils ūpas tvarkyti namus, perstatyti baldus, įsigyti modernių interjero detalių ar kt. Sunku bus išvengti pagundų prekyvietėse.

VĖŽYS. Šiandien noriai filosofuosite, diskutuosite, flirtuosite. Galite sublizgėti prieš publiką, auditoriją, laimėti prizą, sulaukti komplimentų ar netgi įsimylėti.

LIŪTAS. Regis, pajusite, kad nusipelnėte malonaus poilsio, tingaus atsipalaidavimo.

Galimas meninis įkvėpimas. Regis, prisikursite įvairių fantazijų. Klausykitės vidinio balso – jis labai pasitarnaus.

MERGELĖ. Šiandien jus vilios nepatirti potyriai, naujovės, laisvalaikio hobis. Regis, rasite bendraminčių arba pasekėjų. Galite kažkuo susižavėti arba sulaukti meilės prisipažinimo, flirto.

SVARSTYKLĖS. Jums seksis rūpintis gyvūnais, dirbti, jeigu tai aktualu, bei reikštis prieš publiką. Regis, nesigailėsite, kad tam paskyrėte savaitgalio dieną. Gali pagerėti asmeninis įvaizdis.

SKORPIONAS. Jums bus smagu bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, virtualiais draugais bei tais, kurie yra išvykę arba dabar grįžo ir parsivežė įspūdžių. Tikėtinas įsimylėjimas, nuotykis.

ŠAULYS. Šiandien nepagailėsite lėšų savo ir artimųjų gyvenimo sąlygoms gerinti. Arba kitais dalykais praturtinsite šeimos rutiną. Galite šį tą naujo patys pagaminti, sumeistrauti ar sukurti.

OŽIARAGIS. Ši diena gali būti maloni ir turininga, jeigu dėl laisvalaikio veiklų draugiškai susitarsite su sutuoktiniu, artimaisiais. Bendri įspūdžiai jus suartins. Galite tikėtis komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų.  

VANDENIS. Šios dienos veikla bus naudinga, todėl neleiskite laiko veltui. Jei kažkuo su įkvėpimu užsiimsite, rezultatai nudžiugins. Tiktų puošti save ir kitus, rūpintis sveikata, apdaila, gyvūnais. Pravartu naršyti internete, jei norite susirasti darbą. 

ŽUVYS. Iš mylimo žmogaus, gerbėjų ar vaikų galimos mielos staigmenos. Tikėtini renginiai, pramogos. Nauja pažintis praplės akiratį. Neslėpkite savo simpatijų nuo tų, kurie to verti.

ELTOS inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video