2024/04/18

 

SPRENDIMAI GIMSTA PRIE APGRAUŽTŲ STALŲ

Autorės nuotrauka

Per rajono Tarybos posėdį spalio 27 dieną dėmesys atkreiptas ir į politikų darbo sąlygas, tiksliau, į Kupiškio kultūros centro inventoriaus būklę. Mat politikai dirba prie gerokai aptrintų, su atsiknojusiu laminatu stalų. Kartais dėl to būna apipešioti ir politikų drabužių rankogaliai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šią problemą į dienos šviesą iškėlė konservatorių frakcijos atstovė Skaistutė Paulauskienė. Ji priminė, kad 2017–2018 metais apie tai kalbėjo ir jų frakcija, ir koalicija. Bet vitražų salės inventorius nesikeičia.

„Apie tai informuota ir Kupiškio kultūros centro administracija. Pasižiūrėkite, prie kokių stalų sėdime. Namuose tikrai nė vienas tokių nebeturite. Klibantys, atsilupinėję, suskilę, apgraužti, rankoves gadinantys.

Negi per tiek metų nesurandame lėšų jiems pakeisti, kad galėtume gražiai, kultūringai sėdėti. Dėl to labai gėda. Mere, gal kitos kadencijos Tarybai būtų galima kažką sugalvoti, kad situacija pasikeistų?“ – klausė politikė.

D. Bardauskas padėkojo už pastabas ir atsakė, kad nežinąs, kada tie stalai įsigyti. Tikrai ne 2015 metais, bet gana seniai.

„Visą laiką mąstėme Tarybos posėdžiams turėti stacionarią salę, kad darbuotojams nereikėtų nuolat kažkur kraustytis, kažką vis prijungti, vėliau išjungti. Aš nežinau, kas šią mintį įgyvendins. Gal nebe ši Taryba, gal kita. Vyks rinkimai. Tie sprendimai bus priimti.

Buvęs Valstybinės mokesčių inspekcijos pastatas Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje, dar liaudies vadinamas partkomu, dabar atitenka Savivaldybei. Ten yra didžiulė salė. Ją puikiai galima pritaikyti Tarybos posėdžiams. Aišku, kitam posėdžiui to padaryti nepavyks, naujų stalų neįsigysime. Gal kitos kadencijos Taryba ten posėdžiaus.

Beje, Kupiškio kultūros centras turi nusipirkęs gražius baltus staliukus. Gal paprašyti, kad prie jų Tarybos nariai galėtų posėdžiauti. Pasijusite kaip pokylyje“, – tokia linksma gaida užbaigė meras pasvarstymus apie geresnes politikų darbo sąlygas.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • o čia Neringa žaliu švarku ar ne iš Valakų, kur teti norejo padaryt durneliu ?

  • Kiekvieno savos problemos – kažkieno duona kieta, kažkieno deimantai per maži, kažkieno tualetinis popierius per šiurkštus….

    • Sūris supelijes, mašina be stogo … O seip patys apgriauze, tegul patys ir perka naujus:)))

  • Taigi meras ir direktorė iš verslininkų labai moka labdaros prašyti. Gal tegu pabando.

  • Teisingai mąsto viskas turi būti tvarkinga ir gražu

  • Neturite problemų?

Rekomenduojami video