2024/04/25

 

AR BANDOMASIS VAŽIAVIMAS, PRIEŠ AUTOMOBILIO PIRKIMĄ YRA NAUDINGA PASLAUGA?

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Bandomasis transporto priemonės vairavimas – tai įdomus būdas išbandyti kelias skirtingas mašinas. Normalu, kad prieš įsigyjant naują automobilį, jį reikia išbandyti. O kai apsispręsti yra sunku, tikrai verta mėginti net kelių skirtingų transporto priemonių vairavimą, prieš priimant svarbų sprendimą.

Dauguma automobilių prekybos atstovybių leis jums prieš perkant išbandyti transporto priemonę. BMW bandomasis važiavimas ar bet kurios kitos markės vairavimas leis jums save įsivaizduoti kaip tikrą to modelio savininką ir taip priimti logiškiausią sprendimą perkant.

Bandomasis važiavimas yra naudingas tiek pirkėjui, tiek automobilių pardavimo atstovybei. Jūs galėsite įgyti konkretaus automobilio vairavimo pirminės patirties, na, o atstovybė turės didesnius šansus parduoti jį. Jūs neabejotinai pajausite jaudulį, vairuodami naują transporto priemonę, o jei netiko viena – tiks kažkuri kita. Tai abejoms pusėms naudinga paslauga.

Prieš pradedant bandomąjį važiavimą, reikia įsiminti kelis patarimus:

·         Prieš sėsdami už vairo, išsiaiškinkite, kokiomis pardavimo ir testavimo taisyklėmis vadovaujasi jūsų pasirinkta automobilių pardavimo atstovybė. Kai kuriais atvejais prekybos įmonės draudimo polisas turi tokius reikalavimus, kaip atstovybės darbuotojo palyda su jumis. Per bandomąjį važiavimą, darbuotojas sėdėtų su jumis. Jeigu jums bus leidžiama važiuoti vienam, pasiklauskite, ar draudimas atsakys už galimus nelaimingus atsitikimus bandomojo vairavimo metu.

·         Prieš pradėdami vairuoti visiškai naują ir jums nematytą automobilį, paprašykite konsultanto, kad jis jus supažindintų su transporto priemonės valdymu. Pažiūrėkite, kur yra posūkių signalai, kaip automobilis užkuriamas ir pasidomėkite, ar nėra nieko neįprasto, lyginant su įprastinėmis transporto priemonėmis. Paprašykite, kad jums pademonstruotų, kaip valdoma ir kaip veikia multimedija ir navigacija. Vairuodami automobilį visą dėmesį sutelkite tik į vairavimą.

·         Jeigu nemokate vairuoti mechaninių automobilių – jokiu būdu nepradėkite to mokytis bandomojo važiavimo metu. Paprašykite, kad jums pasiūlytų modelius su automatine transmisija.

·         Važiuokite tokiais keliais, kurie panašūs į jūsų kasdien pravažiuojamus. Jei tik įmanoma, išmėginkite automobilį įkalnėse, nuokalnėse ir net greitkelyje.

Bandomasis važiavimas – tai tik viena dalis, kurią reikia būtinai išmėginti, kai ieškote savo svajonių automobilio. Jeigu turite daug abejonių, nebijokite išbandyti tiek transporto priemonių, kiek tik jums reikia.

Bmw.lt inf.

Užs. Nr. 1375

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video