2024/04/19

 

KOKIUS KAILINIUS PASIRINKTI, JEI NORITE PABRĖŽTI MOTERIŠKUMĄ?

Beautyfur nuotraukos

Renkantis kailinius, reikia atsižvelgti į daugybę skirtingų dalykų. Tačiau, kad ir kokia kryptimi pasirinktumėte, natūralus kailis visada yra šilčiausias pasirinkimas – taip pat biologiškai skaidus ir ilgaamžis. Tiesą sakant, kailiniai yra grynas lėtos, tvarios mados pavyzdys. Atsižvelgdami į tvarumą ir pernelyg didelį vartojimą, dauguma nori pasirinkti nesenstančius kokybės sprendimus. Rinkoje Lietuvoje turime vieną puikų variantą – geriausią variantą – natūralų, tikrą kailį. Jis ilgai išlieka lyg nauajs, yra itin šiltas ir visada stilingas. Kad jūsų pirkinys atlaikytų mados pokyčius, siūloma rinktis natūralias spalvas ir klasikinį dizainą, nes nedažytos, natūralios spalvos audinės ar lapės kailis visada yra madingas. Bet tiems, kurie mėgsta spalvas, kodėl nepriderinus palto prie savo drabužių spintos?

Kokį kailį pasirinkti?

Visuomet yra galimybė pasirinkti norimą kailį. Galite rasti paltus su kailio apdaila viduje, todėl jie yra vienodai šilti. Pavyzdžiui, lapės kailis puikiai tinka kaip pamušalas, kur kailis sukuria šiltą atmosferą viduje ir arti jūsų kūno. Kai kurie paltai taip pat yra apverčiami, todėl galite pasirinkti dėvėti kailį ir išorėje. Dažniausiai naudojami audinės, lapės ir meškėno kailiai, kurie yra tikrai patvarūs ir šilti. Tačiau jie atrodo visiškai kitaip: audinė yra trumpaplaukė, o lapė ir meškėnas turi ilgus plaukus. Kitaip tariant, su audinės kailiu galite pajusti šilumą, bet su lapės kailiu nesušalsite ir atrodysite puošniai. Taip pat yra ir kitų rūšių kailių, pavyzdžiui, triušio, kuris yra labiausiai paplitęs. Triušio kailis yra pigesnis, o minkštumas gali priminti nupeštą audinę, tačiau audinė yra daug patvaresnė. Skatinama investuoti į lėtą madą – į tai, ką dėvėsite ilgus metus – siūloma rasti patinkantį stilių ir spalvą.

Ko turėčiau ieškoti?

Ieškokite to, kas jums teikia džiaugsmo – tai pirkinys, kuristarnaus dešimtmečius, todėl su kailiniais turite jaustis patogiai. Antra, svarbu pasimatuoti paltą, kad patikrintumėte jo dėvėjimąsi. Taip pat turėtumėte patikrinti, ar jis yra simetriškas: spalva tolygi, kirpimas simetriškas, o bendras vaizdas visame drabužyje yra geras – tai yra pagrindiniai dalykai, norint pradėti paiešką. Kailis turi būti minkštas ir gražiai atrodyti, nepurvinas, nesuglebęs, negali būti gauruotas ar nešukuotas. Tiesiog pagalvokite apie savo plaukus, kai jie yra geros būklės. Visgi tikras kailis yra natūrali medžiaga, todėl šiek tiek slenka. Tačiau, jei kailį šiek tiek patrauksite arba purtysite, plaukai neturėtų labai slinkti, nes tai gali būti prastos kokybės požymis.

Kokie kailiniai pabrėžia moterišką grožį?

Šiais laikais kailiniai yra lengvesni nei buvo anksčiau, nes buvo sukurta daug alternatyvių metodų, kad drabužiai būtų mažiau sunkūs, tačiau išlaikytų kailių šilumą ir elastingumą. Šie metodai skirti ne tik optimizuoti medžiagos kiekį, bet ir padaryti gaminį lengvesnį bei lengviau dėvimą. Populiariausia technika, kuomet ant audinio siuvamos kailio juostelės. Taip kailio apimtis išlieka, bet svoris mažesnis, todėl kailis vis dar šiltas, bet jį lengviau dėvėti. Dar viena gera technika – vadinamasis oro galonas, dėl kurio kailis tampa lengvas, lankstus, kartu išsaugantis šilumą. Jei perkate kailinius iš internetinės parduotuvės, verta pasidomėti grąžinimo politika. Taip pat labai svarbu atlikti gerus išmatavimus, kad įsitikintumėte, jog perkate tinkamą dydį. Kai drabužis atkeliaus, atidarykite pakuotę, paltą pakabinkite ant pakabos ir leiskite šiek tiek atsikvėpti, kad kailis atgautų purumą ir atšoktų. Jeigu ieškote gerų pasiūlymų užsakyti internetu galite čia.

Beautyfur inf.

Užs. Nr. 1374

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video