2024/04/26

 

BIBLIOTEKA GRĮŽTA Į SAVO VIETĄ

Algirdas Venckus, Kupiškio viešosios bibliotekos direktorius, džiaugėsi, kad prasidėjo kraustynės į atnaujintas bibliotekos patalpas buvusioje sinagogoje.

Artėja ta diena, kai Kupiškio viešoji biblioteka pakvies lankytojus į atnaujintas savo patalpas buvusioje sinagogoje. Šią savaitę bibliotekos darbuotojai su pagalbininkais pradėjo knygų fondo perkraustymą iš laikinos vietos Krantinės gatvėje.

Apie šias permainas pasikalbėjome su Kupiškio viešosios bibliotekos direktoriumi Algirdu Venckumi.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Laikinoje Kupiškio viešosios bibliotekos vietoje Krantinės gatvėje praėjusį antradienį vyravo kraustymosi nuotaika. Skaitytojų aptarnavimo skyriuje moterys ėmė knygas iš lentynų ir po kelias dėjo į ryšelius. Direktorius A. Venckus buvo užsiėmęs organizaciniais knygų fondo perkraustymo reikalais. Tuoj turėjo atvažiuoti mašina, į kurią ruoštasi sudėti perkraustomas knygas. Visgi jis ištaikė laisvą minutę pakomentuoti, kas čia vyksta.

Plačiau skaitykite spalio 8 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

***

Kupiškio viešoji biblioteka informuoja, kad dėl prasidėjusių bibliotekos fondų perkėlimo į rekonstruotas patalpas L. Stuokos-Gucevičiaus a. 3A darbų keičiasi lankytojų aptarnavimo tvarka.
Iki spalio 15 d. lankytojai bus aptarnaujami laikinose bibliotekos patalpose Krantinės g. 24.
Nuo spalio 17 d. iki lapkričio 15 d. lankytojai nebus aptarnaujami – vyks fondų tvarkymo darbai.
Nuo lapkričio 16 d. lankytojams bus išduodamos knygos ir periodika į namus.
Apie visų bibliotekos patalpų atvėrimą lankytojus informuosime atskirai, tikimės, kad netrukus.
Pastaba. Kol vyksta fondų perkėlimo darbai, prašytume pasiskolintas knygas pasilikti – grąžinsite vėliau. Atsiprašome už nepatogumus.
Kupiškio viešosios bibliotekos inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video