2024/05/02

 

STILIAUS DERINIAI KIEKVIENAI DIENAI: KOKIĄ AVALYNĘ VERTA TURĖTI SPINTOJE

pigu.lt nuotrauka

Ne paslaptis, kad avalynė ženkliai prisideda prie bendro mūsų formuojamo įvaizdžio – tai vienas svarbiausių akcentų, kuris užtikrina patogumą ir tuo pačiu tampa žavingu baigiamuoju akcentu. Dabar apavų įvairovės tikrai netrūksta, todėl išsirinkti universalius, kasdienybėje pritaikomus batus gali būti pakankamai sunku. Visgi, jei pirmiausiai atkreipsite dėmesį į žemiau aptariamus apavus, niekuomet nepritrūksite žavingų stiliaus derinių.

Balti sportbačiai

Nesuklysime pasakydami, kad tai – vieni universaliausių apavų, kuriuos galima priderinti prie bet kokių drabužių. Balti sportbačiai tiks ir prie romantiškos suknelės, ir prie aptemptų plėšytų džinsų. Juos galėsite avėti keliaudamos, eidamos į darbą ar smagiai leisdamos laiką mieste. Žinoma, galbūt prie vakarinės suknelės tai nebus geriausias pasirinkimas, tačiau formuojant kasdienį stilių šie batai gerokai palengvins geriausių derinių paieškų vargus.

Juodi aulinukai

Atvėsus orams, ši avalynė drąsiai gali pakeisti universaliuosius sportbačius – pasirinkusios juodus aulinukus, galėsite sugalvoti dar daugiau žavingų derinių. Jei reikės atrodyti oficialiai, juos galėsite derinti su dalykiniu kostiumėliu, o jeigu norėsis labiau eksperimentuoti, galėsite pasirinkti trumpus džinsus ir dailų švarkelį. Jei lauks pasimatymas, prie jų tiks pėdkelnės ir suknelė, o kasdienybėje šiuos apavus galėsite derinti su bet kuriais džinsais ar kelnėmis. Galite rinktis bet kokių medžiagų ir stilių juodus aulinukus – visi jie nestokos universalumo.

Neutralūs aukštakulniai

Tuomet, kai reikia pasipuošti ypatingoms progoms, tokia avalynė yra nepamainoma. Tam, kad prieš šventę nereikėtų papildomai jaudintis ieškant tinkamiausių apavų, pravartu namuose turėti neutralius, pavyzdžiui, juodus ar smėlio spalvos aukštakulnius, kuriuos lengvai priderintumėte prie puošnesnių suknelių. Tiesa, jei su aukštesniu kulnu jaučiatės nepatogiai, verta pagalvoti apie alternatyvius sprendimus. Jau ne pirmus metus tarp madingiausių minimi batai su platforma – jie taip pat leidžia sukurti elegantišką įvaizdį, tačiau avint juos, galima jaustis kur kas stabiliau.

Tvirti balerinos bateliai

Balerinos yra stilingos ir nesenstančios, tačiau jas galima pritaikyti įvairiausiose situacijose. Tokie batai tiks tiek oficialiame priėmime, tiek ir nusprendus greitai nubėgti iki parduotuvės. Be to, juos galima derinti ir su pėdkelnėmis – tai reiškia, kad balerinos batus galėsite avėti ne tik vasaros sezonu. Vidutinio ilgio suknelė ir odinė striukė, siauri džinsai ir megztinis – tai tik menka dalis visų galimų derinių. Be to, balerinos bateliai gali būti įvairiausių spalvų ir dizainų: su visa jų pasiūla galėsite susipažinti Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia.

Klasikiniai loaferiai

Ši avalynė išpopuliarėjo prieš keletą metų, tačiau dabar stiliaus ekspertai svarsto, kaip iki šiol galėjome gyventi be jų. Loaferiai bet kokiam įvaizdžiui suteikia prašmatnumo prieskonį, o kadangi tokia avalynė yra plokščiu kulnu, ji drąsiai gali konkuruoti su prieš tai aptartomis balerinomis. Juos galėsite derinti tiek prie dalykinio kostiumėlio, tiek prie koketiškos trumpos suknelės. Paprasčiausiai pavyks derinti juodus loaferius, tačiau jei norisi įdomesnių sprendimų, galite išbandyti smėlinius, baltus ar netgi raudonus.

Minimalistinės basutės

Taip, šaltuoju sezonu tokiems batams teks „pailsėti“ lentynoje, tačiau atšilus orams, juos galėsite derinti prie pačių įvairiausių vasarinių drabužių – net ir tuomet, jei dieną reikės praleisti biure. Tokia avalynė bus patogi, tad ji tiks ir tuomet, jei po darbo nuspręsite pasivaikščioti. Šiuo atveju ir vėlgi nesuklysite pirmenybę teikdamos universaliems, juodiems ar smėliniams atspalviams.

Apsirūpinusios visa šia avalyne, ištisus metus nepritrūksite stiliaus idėjų ir nepajausite batų trūkumo. Žinoma, lentyną galite papildyti ir kitais žavingais apavais, tačiau geriausia, jei iš anksto pagalvosite, prie kokių drabužių galėsite juos priderinti. 

Pigu.lt informacija

Užs. Nr.1305

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video