2024/05/02

 

TERMO RŪBAI – IŠSIGELBĖJIMAS TIEMS, KURIE MĖGSTA KOMFORTĄ

Unsplash nuotrauka

Termo rūbai bene vienintelė drabužių kategorija, kuri gali idealiai prisitaikyti prie žmogaus – jo kūno formų ir poreikių. Termo rūbai mėgstami daugelio žmonių: ir tų, kurie mėgsta daug laiko praleisti lauke, kurie yra šilumos mėgėjai arba dažnai atostogauja slidinėdami kalnuose ar šaltesnio klimato šalyse. Iš tiesų savo spintoje turėti kokybišką termo aprangą – labai verta. Bet gali kilti klausimas – kokia apranga laikoma kokybiška? Atsakymas gana paprastas – ta, kuri pasiūta iš patvaraus, puikiai išdirbto audinio. Pavyzdžiui, termo kojinių sudėtyje gali būti vilnos (merino ar avies). Ji naudojama tam, kad drabužis užtikrintų maksimalų komfortą jį dėvint. Merino avys išskirtinės tuo, kad išgyvena itin ekstremaliomis orų sąlygomis: vasarą iki 35 °C, o žiemą – iki -20 °C. Išgyventi joms padeda būtent vilna. Ji puikiai reguliuoja kūno temperatūrą, todėl kūnas vasarą nekaista, o žiemą – nešąla.

Termo rūbai: visas rinkinys geriausių savybių

Nors termo rūbai turi būti siuvami iš specialių medžiagų, tačiau tam, kad jie puikiai atitiktų savo paskirtį, turi pasižymėti ir dar keliomis svarbiomis savybėmis.

Minkštumas. Termo drabužiai, nors ir apspaudžia kūną, tačiau dėl savo sudėties visiškai nedirgina odos, neniežti ir nevaržo. Be to, jei drabužio sudėtyje yra vilnos, jis nealergizuos, o tai reiškia, kad tokie rūbai puikiai tinka net ir labai jautriems ar alergiškiems žmonėms.  

Atsparumas kvapams. Vilnoje esantis lanolinas neleidžia ant drabužių kauptis bakterijoms, stabdo nemalonaus kvapo susidarymą.

Drėgmės kontrolė. Termo rūbai puikiai garina drėgmę, neleidžia prakaituoti, todėl juos dėvint galima jaustis labai komfortiškai.

Ilgaamžiškumas. Termo rūbai, jeigu pasiūti iš geros kokybės audinių, galės būti dėvimi gana ilgą laiką. Pavyzdžiui, termo kojinių su vilna  nereikės pirkti kas keletą mėnesių. Avies pluoštai labai lankstūs, todėl gali susilenkti daugiau nei 20 000 kartų ir nelūžta. Tai reiškia tik vieną – tokios kojinės (ar drabužiai) labai ilgai nepraras savo formos, nesideformuos ir juose neatsiras susidėvėjimo žymių, skylučių.

Rinkitės sau tinkamiausią termo aprangą

Nesvarbu, ar termo aprangą planuojate dėvėti po darbo drabužiais, sportuodami lauke, vedžiodami šunį ar slidinėdami, specializuotose parduotuvėse rasite daugybę variantų, tinkančių įvairiam biudžetui, amžiui ir stiliui. Apsilankykite elektroninėje parduotuvėje www.trauzai.lt ir neabejotinai išsirinksite tai, kas jums tiks ir patiks labiausiai. Asortimente ir termo kostiumai, ir atskiri termo apatiniai marškinėliai bei apatinės kelnės, termo kojinės. Kuo šie rūbai išskirtiniai?

Termo kostiumai – puikiai šildo, neleidžia sušalti

Ši dviejų dalių – kelnių ir marškinėlių – apranga pasiūta iš termopluošto, poliesterio ir elastano. Jos didžiausias privalumas – plonas, labai tvirtas ir tamprus, puikiai drėgmę garinantis audinys, dėl kurio kostiumas tobulai atlieka savo pagrindinę funkciją, t. y. šildo kūną sportuojant, dirbant ar aktyviai judant šaltoje aplinkoje. Apsivilkę termo kostiumą, nesušalsite net ir stipriai prakaituodami. Jis yra universalus (tinka tiek vyrams, tiek moterims), priglunda tarsi antra oda ir visiškai nevaržo. Elektroninės parduotuvės trauzai.lt asortimente rasite sau tinkamą kostiumą už priimtiną kainą.

Termo apatiniai marškinėliai ir apatinės kelnės – idealiai priglunda ir užtikrina komfortišką kūno temperatūrą

Tiek vyrams, tiek moterims skirti termo apatiniai marškinėliai ar kelnės dažniausiai yra siuvamos iš poliesterio, elastano ir viskozės. Šių audinių derinys užtikrina, kad dėvint tokius drabužius būtų šilta, jie puikiai priglustų ir būtų malonūs kūnui. Dar vienas privalumas – drabužiai tamprūs, pasiūti iš labai plono audinio, tačiau idealiai šildo, jų nesimato po viršutiniais drabužiais. 

Termo kojinės – nepakeičiamos šaltuoju metų laiku

Termo kojinių sudėtis – termolitas, merino vilna, poliamidas ir elastanas – padeda užtikrinti šių kojinių geriausias savybes. Kojines patogu dėvėti užsiimant įvairiausia veikla – einant pasivaikščioti, keliaujant, medžiojant, žvejojant, slidinėjant ar užsiimant bet kokia kita veikla šaltuoju metų laiku.

Elektroninės parduotuvės www.trauzai.lt asortimente esančios specialios anatominės struktūros termo kojinės puikiai šildo, išstumia drėgmę, apsaugo kojas nuo didelių apkrovų. Jos labai malonios kūnui. Ir kartą išbandytos, dažnai tampa nepakeičiamos.

Apsilankę elektroninėje parduotuvėje trauzai.lt galėsite kokybiškai apsirengti nuo galvos iki kojų. Su termo rūbais visuomet jausitės komfortiškai ir šiltai. Šios parduotuvės asortimentas puikiai tinka žmonėms, ieškantiems termo rūbų bet kokiems atvejams – tiek kasdieniam naudojimui, darbui, kelionėms ar laisvalaikiui.

https://www.trauzai.lt/termorubai

Užs. Nr. 1198

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video