2024/04/29

 

REMONTAS BUTE, KOKIŲ SPECIALISTŲ PAGALBOS GALI PRIREIKTI?

Nevark.lt nuotrauka

Atnaujinti butą gali būti naudinga, tačiau tai gali sukelti iššūkių. Atnaujinant butą yra daug darbo, tačiau norint išvengti galimų spąstų, reikia turėti planą.

Susitvarkykite savo biudžetą

„Ką išleisite, tikrai priklausys nuo to, ko norite“, – pavyzdžiui, jei norite atnaujinti virtuvę ir sukurti didesnę erdvę, turėsite pasitelkti dizainerius, kad išsiaiškintų, ką galima padaryti.

Paprasta nykščio taisyklė – biudžetą pagrįsti savo buto kvadratiniais metrais. Atsižvelkite į visą projektą, įskaitant apšvietimą, elektrą, grindis, prietaisus, šiek tiek statybos darbo ir apdailą.

Galite pasirinkti skirtingas medžiagas, atsižvelgdami į savo prioritetus. Pavyzdžiui, investuojant į geros kokybės dažus užtikrinamas ilgaamžiškumas, nebrangus pasirinkimas yra greitas sprendimas, o tokie daiktai kaip virtuvės ir vonios kambariai gali labai skirtis – nuo ​​įperkamų „Ikea“ pasirinkimų iki aukščiausios klasės individualaus dizaino.

Suplanuokite

Planas yra labai svarbus norint, kad jūsų renovacijos kelionė būtų sklandi, ekonomiška.

Apsvarstykite, ko siekiate. Sukurkite nuotaikų lentas, sudėkite aplanką su tiekėjų brošiūromis, išplėškite lapus iš žurnalų ir savo spalvų bei medžiagų pavyzdžius.

Pastatykite vidines smeigių sienas, sutvarkykite grindų lentas, durų apmušalus, langų angas ir palanges, o tada pirmiausia sutvarkykite santechniką ir elektros instaliaciją.

Sienas ir lubas užtepkite gipso kartono plokšte/sausu pamušalu arba pataisykite pažeistą tinką.

Apsaugokite medines, akmenines ar plytelių grindis, pakeiskite duris, taisykite grindjuostes ar išremontuokite vonią, virtuvę, boilerį ir sumontuokite radiatorius. Užbaikite visus dažymo, beicavimo ir plytelių klijavimo darbus.

Remontas gali būti labai varginantis projektas. Daugybė dulkių, šiukšlių ir kitų nemalonių atliekų, kurias tikrai sunku tvarkyti. Tad, gerai apgalvokite ar tai daysite patys ar samdysite įmonę ar tam tikrus specialistus, kurie puikiai išmano savo darbą. Jie atliks ne tik remonto darbus, bet ir pasirūpins atliekų išvežimu. Užsiimant remonto darbais patiems, užtruksite daug ilgiau – nepamirškite pagalvoti ir apie tai, jeigu jums ypač yra svarbus laikas.

Svarbiausia, turėkite planą ir sekite juo, taip išvengsite visų nereikalingų nesklandumų ir visas remonto projektas eisis skandžiau. Pasitikėkite meistrais, kurie daro savo darbus ir liksite nustebinti greitu ir kokybišku rezulaltu. Elektriko paslaugos Kaune gali būti puikus pasirinkimas, ten rasite sau reikalingą specialistą.

Nevark.lt inf.

Užs. Nr. 1087

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video