2024/04/29

 

RAJONO UGDYMO ĮSTAIGOS RUOŠIASI RUGSĖJUI

Vaikų lopšelyje-darželyje „Saulutė“ veiks nauja visos dienos grupė mišraus amžiaus vaikams. Autorės nuotrauka

Iki naujų mokslo metų liko vos daugiau nei savaitė. Į klases pailsėję po vasaros atostogų sugužės mokiniai, savo ugdymo įstaigų duris pravers darželinukai. Kaip pasirengta naujam startui?

Jurga BANIONIENĖ

Apie tai, kas per vasarą padaryta tvarkant mokyklų patalpas, aplinką, apie kadrų kaitą pasikalbėjome su savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoju Vytautu Knizikevičiumi. Jis pasakojo, kad labai dideli remonto darbai mokyklose, darželiuose nevyko, tačiau visos ugdymo įstaigos po truputį, pagal galimybes tvarkėsi, – atlikti kosmetiniai remonto darbai.
Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijoje perdažytos pagrindinio pastato antro aukšto medinės grindys, šešių kabinetų sienos, atnaujintas mokytojų poilsio kambarys. Kalbant apie kadrų kaitą, gimnazijoje pokyčių nėra.
Povilo Matulionio progimnazijoje įrengtas naujas kabinetas 1D klasei.“.

„Formuojamos iš viso keturios pirmos klasės, atnaujinti keturi kabinetai, taip pat gimnastikos salė. 1D klasėje pradės dirbti pradinio ugdymo mokytoja, pagal terminuotą sutartį bus įdarbinti trys mokytojo padėjėjai“, – pasakojo V. Knizikevičius.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video