2024/04/18

 

KUR GAMINTI KOKYBIŠKAS ETIKETES?

Printela.lt nuotrauka

Pastaraisiais metais įvyko didžiulis šuolis techninės pakavimo įrangos srityje. Maisto gamintojams pakuotės dizainas ir kokybė yra itin svarbūs. Lanksčių pakuočių privalumai ir išorinis patrauklumas, galimybė kurti nestandartinius sprendimus, įskaitant originalios formos sukūrimą ir funkcionalumo išplėtimą, kurį rasite https://www.printela.lt/lankscios-pakuotes/

Kodėl verta rinktis lanksčias pakuotes?

  • Lanksčios pakuotės leidžia išlaikyti maistą šviežią, prailgina naudojimo tinkamumo laiką nuo 1 iki 20 savaičių, priklausomai nuo produkto tipo ir laikymo sąlygų;
  • Apsaugo gaminius nuo šviesos ir deguonies;
  • Sumažina sąlytį su oru net atidarius pakuotę;
  • Taupo pinigus.

Taigi, lanksčios pakuotės investicijos yra mažesnės. Jos yra efektyvesnės nei kietos plastikinės, stiklinės ar skardinės taros. Ši novatoriška technologija leidžia prekių ženklams patraukti pirkėjo dėmesį jau pirmą kartą susipažinus su savo gaminiais ir įtikinti jį pirkti. Būdama palyginti prieinama, lanksti pakuotė leidžia gamintojams patenkinti kitą nuolatinį vartotojo poreikį – dizaino individualumą. Kaip rodo praktika, nestandartiniai pakuočių dizaino sprendimai prisideda prie pardavimų augimo ir stiprina emocinį kontaktą su prekės ženklu.

Elektroninė prekyba

Augantis pardavimas internetu taip pat skatina lanksčių konfigūracijų naudojimą. Šioje pramonėje lanksčios pakuotės pasirodė esąs idealus sprendimas daugeliui produktų kategorijų. Tai leidžia sumažinti išlaidas, susijusias su transportavimu ir ekspedijavimu, pasižymi puikiomis barjerinėmis savybėmis, patikimai apsaugo gaminį ir nepraranda pirminės formos.

Lanksčių pakuočių asociacijos duomenimis, vienas lanksčių pakuočių sunkvežimis sveria tiek pat, kiek ir 26 stiklinės taros sunkvežimiai. Taigi elektroninės prekybos prekeiviams labai naudinga naudoti lanksčią pakuotę tiek transportuojant, tiek sandėliuojant gatavus produktus.

Mobilumas

Viena populiariausių pastarojo meto tendencijų – mobilumas. Dinamiškas gyvenimo tempas įpareigoja vartotoją rinktis prekes, kurios yra pakankamai patogios vartoti, „einant“. Tokių gaminių pakuotė turi būti lengva ir patogi. Neabejotinas lanksčios pakuotės pranašumas – galimybė ją modifikuoti, o tai gali suteikti pakuotei papildomo funkcionalumo.

Ekologiškumas

Tvarumas taip pat yra lanksčių pakuočių kūrimo tendencija. Pirkėjo atsakomybė aplinkos švaros klausimais tampa reikšminga priežastimi naujiems sprendimams, kurie palaiko šią problemą. Gamintojai lanksčias pakuotes gamina naudodami skaidomas ir perdirbamas medžiagas. Tai yra papildomas konkurencinis pranašumas ir gerina prekės ženklo reputaciją.

Printela.lt inf

Užs. Nr. 1088

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video