2024/05/01

 

VARŠKĖS PYRAGAS TINKAMAS KEPTI BET KADA

worldrecipes.eu nuotrauka

Kartais, kai norisi namuose išsikepti desertą, reikia sukti galvą ir rinktis iš begalės galimų variantų. Tačiau tie, kas neturi per daug patirties desertų gaminime, stengiasi, kad jis būtų kaip įmanoma paprastesnis ir lengviau pagaminamas. Vienas iš paprastesnių, bet labai skanus pyragas yra varškės. Jis yra nesudėtingas, be to galima keisti įvairius ingredientus ir taip jį išsikepti vis kitokį. Tad šiame straipsnyje ir papasakosime plačiau apie varškės pyragą.

Gali pavykti kiekvienam

Varškės pyragas gaminamas labai paprastai ir jam reikia labai paprastų ir nedaug produktų. Aišku, internete galite rasti pačių įvairiausių jo receptų, kur gali reikėti ir didesnio kiekio produktų, tačiau pasirinkus net ir paprastą receptą tikrai nenusivilsite, nes jis išeis puikiai. Tad pagrindiniai produktai, kurių reikia yra varškė, kiaušiniai, miltai, cukrus, kepimo milteliai, šiek tiek druskos. Tad pyrago pagrindą sudaro šie produktai, o toliau su įvairiais priedais galite interpretuoti pagal savo skonį. Jo pagaminimas taip pat nėra sudėtingas, užtruksite vos kelias minutes, nes tokiam varškės pyragui nereikia jokio kildinimo ar laukti tam tikrą laiką, kol tešla pailsės. Tereikia visus produktus tinkamai sudėti į vieną indą ir viską išmaišyti. Kepimo laikas priklauso nuo pyrago dydžio, kuo jis bus didesnis, tuo ilgiau reikės kepti.

Kokius priedus galima dėti į varškės pyragą?

Kadangi prie varškės tinka gana daug produktų, tai ir į šį pyragą galima dėti įvairius priedus. Jame puikiai tinka šviežios uogos, obuoliai, kriaušės. Jeigu neturite šviežių vaisių, į jį galite dėti džiovintus vaisius. Tokius kaip razinos, slyvos, persikai ar panašiai. Jeigu nenorite jokių priedų, į varškės pyragą galite įlašinti citrinos sulčių ir įtarkuoti citrinos žievelės. Tokiu būdu jis taps šiek tiek rūgštesnis. Tad kaip matote, interpretacijų gali būti tikrai įvairių ir kiekvienas gali rinktis pagal savo skonį.

Ką dar reikėtų žinoti apie varškės pyragą?

Varškės pyragas gali būti gaminamas ir neįprastai, pateikiame kelis pavyzdžius:

  • Jis gali būti šokoladinis. Į varškės masę galima įdėti kakavos ir taip daryti jį keliais sluoksniais, maišant šviesią ir tamsią masę. Jis bus ne tik skanus, bet ir išvaizdus.
  • Varškės pyragui galima kepti atskirą pagrindą. Jį pirmiausia reikėtų išsikepti, o tik vėliau dėti varškės įdarą ir jį kepti toliau.
  • Jeigu norite įdomesnio pyrago, o namuose papildomų ingredientų neturite, tuomet į jį galite dėti įvairios uogienės, priklausomai, ką mėgstate.

worldrecipes.eu informacija

Užs. Nr. 1075

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video